Το γκολ του Ντιμπάλα τράβηξε τα φλας της δημοσιότητας

Το γκολ του Ντιμπάλα τράβηξε τα φλας της δημοσιότητας

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφωνος έμεινε ο προπονητής της Γιουβέντους Μαουρίτσιο Σάρι (κι όχι μόνον αυτός) με το περίτεχνο γκολ σπάνιας ομορφιάς του Πάολο Ντιμπάλα, με το οποίο η «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε προχθές της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ύψος της πλάγιας γραμμής της μεγάλης περιοχής και περίπου δύο μέτρα από τη γραμμή του κόρνερ, ένα σημείο από το οποίο ο τεχνικός του (και πιθανότατα… όλο το γήπεδο) δεν πίστευε ποτέ ότι θα προσπαθήσει να σκοράρει. Μάλιστα, ακούστηκε να φωνάζει «δεν θα το σουτάρει από εκεί, μα τι πάει να κάνει;» χρησιμοποιώντας προσφιλή στους Ιταλούς υβριστική έκφραση.

Ωστόσο, η εφημερίδα που παραδοσιακά στηρίζει τη «Γιούβε», η Tuttosport, έδωσε χθες τον ετήσιο τίτλο του κορυφαίου νέου ποδοσφαιριστή (κάτω των 21 ετών) σε παίκτη της αντιπάλου Ατλέτικο Μαδρίτης, τον Ζοάο Φέλιξ.

Από τις πιο ισχυρές εικόνες της προχθεσινής βραδιάς ήταν το σαρκαστικό γέλιο του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, όταν ο βιντεοδιαιτητής (VAR) οδήγησε στην ακύρωση των αποφάσεων του διαιτητή για πέναλτι υπέρ των Γάλλων και αποβολή του τερματοφύλακα της Ρεάλ Τιμπό Κουρτουά με το σκορ στο 1-0 υπέρ των Ισπανών. Η φάση αναιρέθηκε λόγω υποτιθέμενου επιθετικού φάουλ υπέρ της Ρεάλ, που ούτε η εφημερίδα As της Μαδρίτης δεν θεώρησε σωστό…

Πάντως, η Παρί,  για μία ακόμη φορά, έδειξε ότι μέχρι να κορυφωθούν οι υποχρεώσεις θα εμφανίζεται πειστική. Η δε Ρεάλ πήρε την πρόκριση αλλά όχι και τη νίκη. Εκτός από το προβάδισμα των δύο τερμάτων η Ρεάλ έχασε και τον Εντέν Αζάρ, που τραυματίστηκε στον αγώνα του «Μπερναμπέου» και θα απουσιάσει το επόμενο δεκαήμερο. Ωστόσο, ο Βέλγος προλαβαίνει τα κρίσιμα ματς στην Πριμέρα Ντιβισιόν με Βαλένθια και Μπαρτσελόνα στις 15 και 18 Δεκεμβρίου αντιστοίχως.

Τερματίζοντας οριστικά δεύτερη στον όμιλό της, η «βασίλισσα» μπορεί να τεθεί αντιμέτωπη με μία από τις ισχυρότερες διεκδικήτριες του τίτλου που θα έχουν πάρει την πρωτιά στον δικό τους όμιλο, δηλαδή κάποια από τις Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Γιουβέντους ή Μπάγερν, και σίγουρα δεν θα θέλει τον Αγιαξ μετά το περυσινό στραπάτσο. Τον τελικό λόγο θα έχει η κληρωτίδα στις 16 Δεκεμβρίου στη Νιόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή