Θέμα Μιλόγεβιτς άνοιξαν ξανά οι Σέρβοι για ΑΕΚ

Θέμα Μιλόγεβιτς άνοιξαν ξανά οι Σέρβοι για ΑΕΚ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανατροπή του σκηνικού είναι πιθανό να φέρει η βαριά ήττα του Ερυθρού Αστέρα με 6-0 από την Μπάγερν στο Βελιγράδι, η οποία φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τον πιέζει να πάρει ο ίδιος την απόφαση αν θα παραμείνει στη Σερβία μέχρι το καλοκαίρι ή θα προτιμήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει αθλητική ιστοσελίδα της Σερβίας, σύμφωνα με την οποία το θέμα θα ξεκαθαρίσει σε δύο εβδομάδες, προφανώς μετά τον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα πρέπει να αποφασίσει μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου εάν θα παραμείνει στον πάγκο του Αστέρα ή θα δεχθεί την προσφορά ενός ελληνικού κολοσσού», τονίζεται στο δημοσίευμα, με την υποσημείωση ότι για αντικαταστάτης του προορίζεται ο Βίνκο Μαρίνοβιτς, προπονητής της Κ 21 της Βοσνίας.

Αλλα σερβικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένο ότι ο Μιλόγεβιτς θα αποχωρήσει σύντομα, αλλά στην πλειονότητά τους χρήζουν φαβορί για αντικαταστάτη του τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Περιμένοντας πιθανόν ο Ιλια Ιβιτς τις εξελίξεις στο θέμα του Μιλόγεβιτς, η ΑΕΚ θα πάει στο Ηράκλειο για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της, χωρίς όμως τον Βέρντε που περιορίστηκε ξανά σε ατομικό πρόγραμμα και θα αποκλειστεί από την αποστολή. Εκτός πλάνων κινδυνεύει να μείνει ο Τσιγκρίνσκι.

Αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και οι εξετάσεις θα δείξουν αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι στην Κρήτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή