Δύο ματς με «πρέπει» έρχονται για τον Παναθηναϊκό

Δύο ματς με «πρέπει» έρχονται για τον Παναθηναϊκό

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης έφερε τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά σε τροχιά πλέι οφ, μειώνοντας στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την 6η θέση.

Πριν αρχίσει μια σειρά αγώνων με ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά βαθμολογικά (ΟΦΗ, Αρης και Ολυμπιακός), οι «πράσινοι» θα πάνε την Κυριακή στον Βόλο, στο τελευταίο παιχνίδι του α΄ γύρου, και θα υποδεχθούν αμέσως μετά τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα του β΄ γύρου. Με έξι βαθμούς που πρέπει να κατακτηθούν, το «τριφύλλι» θα διαχειριστεί με λιγότερη πίεση τα τρία επόμενα παιχνίδια, όπου (θεωρητικά) ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος. Μετράει ήδη τέσσερις συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα συμπεριλαμβανομένων τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και αυτό δείχνει ότι έχει μπει σε φάση ανάκαμψης, με καλύτερες προοπτικές για το μέλλον.

• Πλην του Πούγγουρα, από το παιχνίδι με τον Βόλο θα απουσιάσει (λόγω καρτών) και ο Κουρμπέλης. Ο Ζαχίντ έβγαλε το πρώτο μέρος του προγράμματος χθες και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει τον αγώνα στη Μαγνησία.

• Σήμερα στις 18.00 θα γίνουν τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ του Παναθηναϊκού στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Πανεπιστημίου 58.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή