Ετοιμος με την Πόρτο ο Βλάοβιτς

Ετοιμος με την Πόρτο ο Βλάοβιτς

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γκόραν Βλάοβιτς γύρισε από τη Ν. Κορέα, έκανε εξετάσεις που επιβεβαίωσαν τη διάγνωση των Κροατών γιατρών για ελαφρύ διάστρεμμα και άρχισε αμέσως ειδική θεραπευτική αγωγή μήπως προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη. Το αν θα μπορεί να παίξει ή όχι, ίσως φανεί την τελευταία στιγμή. Θεωρείται, όμως, πάρα πολύ πιθανό να είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης με την Πόρτο. Ο Καραγκούνης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο παιχνίδι της εθνικής με την Κύπρο και χθες, μαζί με τον Λυμπερόπουλο, ζήτησαν και έκαναν κανονική προπόνηση, παρ’ ότι όσοι έπαιξαν την Τετάρτη ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα για χαλάρωση. Ο Κυράστας έδειχνε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Λυμπερόπουλου και πιστεύει ότι σύντομα θα είναι 100% έτοιμος.

– «Ηταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Χάρηκα πολύ που με συμπεριέλαβαν στους 50 καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Ευχαριστώ τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες μου στην Πολωνία και στον Παναθηναϊκό για τη βοήθειά τους. Ξέρω ότι δεν έχω πιθανότητα να πάρω τον τίτλο, όταν υπάρχουν ο Φίγκο, ο Ζιντάν και ο Ραούλ», δήλωσε ο Εμάνουελ Ολιζαντέμπε.

– Ο Πάολο Σόουζα έπαιξε στο φιλικό της Πορτογαλίας με την Ανγκόλα, που διακόπηκε στο 68′ και ενώ το σκορ ήταν 5-1 γιατί είχαν αποβληθεί τέσσερις Αφρικανοί παίκτες και τραυματίστηκε άλλος ένας!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή