Θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟ ο Ινσούα

Θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟ ο Ινσούα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επιθυμία του να παραμείνει κι άλλα χρόνια στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Εμάνουελ Ινσούα, στο περιθώριο των εγκαινίων της νέας «πράσινης» μπουτίκ στο κέντρο της Αθήνας.

Το συμβόλαιο του 29χρονου Αργεντινού εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο επέκτασής του: «Πάντα είμαι ξεκάθαρος. Είμαι εδώ τρίτη χρονιά και στην Αθήνα η οικογένειά μου είναι χαρούμενη. Θέλω να μείνω αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε για το νέο μου συμβόλαιο. Μου έχουν πει τι γράφουν οι εφημερίδες. Ποτέ δεν μίλησα, ποτέ δεν είχα κάτι επίσημο από άλλη ελληνική ομάδα. Η πρόθεσή μου είναι να μείνω στον Παναθηναϊκό και αυτό είπα στον μάνατζέρ μου. Μακάρι να φτάσουμε σε συμφωνία και να παραμείνω, όπως οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης και Κουρμπέλης. Οι ανανεώσεις των Ελλήνων ήταν πολύ σημαντικές. Η επιλογή του κλαμπ ήταν η σωστή».

Οπως τόνισε ο παίκτης, με τη συνδρομή του ιατρικού επιτελείου της ομάδας η αποθεραπεία του πήγε πολύ καλύτερα απ’ όσο αναμενόταν και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Παρόντες στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ (Πανεπιστημίου 58 στην Ομόνοια) της ομάδας ήταν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπως και το τεχνικό επιτελείο. Ολοι τους έγιναν αντικείμενο θερμών εκδηλώσεων από δεκάδες φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί για να φωτογραφηθούν μαζί τους, να πάρουν αυτόγραφα και να προμηθευθούν, φυσικά, το πλούσιο αθλητικό υλικό που διαθέτει η μπουτίκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή