Παναθηναϊκός: Και επίσημα Κουρμπέλης μέχρι το 2023, ξένο σώμα ο Μολό

Παναθηναϊκός: Και επίσημα Κουρμπέλης μέχρι το 2023, ξένο σώμα ο Μολό

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αποκλεισμός του Γιοάν Μολό από την 20άδα του αποψινού (19.30) αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ επιβεβαιώνει ότι θεωρείται ξένο σώμα στον Παναθηναϊκό, την ώρα που η συμφωνία με τον Δημήτρη Κουρμπέλη –που είχε ανακοινωθεί  την περασμένη εβδομάδα– σφραγίστηκε χθες και τυπικά, με την υπογραφή του νέου συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Με την πρόκριση να έχει κριθεί μετά τη νίκη των «πρασίνων» με 3-1 στην Πάτρα, ο αγώνας προσφέρεται για να παίξουν ποδοσφαιριστές με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Ανάμεσά τους δεν θα είναι ο Γάλλος ακραίος επιθετικός, ο οποίος αγνόησε τις απανωτές… κίτρινες κάρτες από τον Δώνη και άλλη ευκαιρία δεν θα έχει. Με το που θα πιάσει δουλειά ο Τσάβι Ρόκα, η λύση του συμβολαίου του Μολό θα είναι προτεραιότητά του.

Δεν απομένει παρά να φανεί αν ο Γάλλος θα διευκολύνει αυτή την εξέλιξη ή θα οχυρωθεί πίσω από το συμβόλαιό του, όπως ο Μουνιέ. Ο ίδιος έχει πει σε συμπαίκτες του ότι θέλει να αποχωρήσει, γι’ αυτό και εκτιμάται ότι θα ζητήσει μια λογική αποζημίωση ώστε να βρει τον Ιανουάριο άλλη ομάδα για να «σώσει» τη χρονιά.

Σε αντίθεση με τον Μολό, ο Ούφε Μπεκ θα πάρει απόψε μία ευκαιρία. Ο Δανός επιθετικός έχει παίξει ελάχιστα λόγω των απανωτών τραυματισμών του, αλλά δείχνει τελείως διαφορετικό πρόσωπο από τον Γάλλο συμπαίκτη του στις προπονήσεις.

Φαίνεται ότι θέλει να ξεπεράσει τις αναποδιές και δουλεύει πολύ για να επιστρέψει, δίνοντας τη δυνατότητα στον Δώνη να αντιμετωπίσει με διαφορετικό τρόπο την περίπτωσή του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραμείνει σίγουρα στην ομάδα. Αν συνεχίσει να τραυματίζεται με το παραμικρό, δεν αποκλείεται να κληθεί κι αυτός να συζητήσει για τη λύση του συμβολαίου του τον Ιανουάριο. 

Ο Μπεκ αναμένεται να πάρει σήμερα χρόνο συμμετοχής, όπως και οι Καμπετσής, Νούνες, Αποστολάκης, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης. Στην αποστολή μετέχει για πρώτη φορά ο 18χρονος Βαγιαννίδης μαζί με τον Σερπέζη.

Οι Ινσούα και Ζαχίντ συμμετείχαν έπειτα από καιρό στην προπόνηση, αλλά δεν είναι έτοιμοι ακόμα και αποκλείστηκαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή