Θέμα ωρών η ανακοίνωση νέου προπονητή στην ΑΕΚ

Θέμα ωρών η ανακοίνωση νέου προπονητή στην ΑΕΚ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του νέου προπονητή της ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι ο αγώνας του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ θα είναι ο τελευταίος του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της.

Εικάζεται ότι ο διάδοχός του θα έχει γίνει γνωστός μέχρι τότε, αλλά προφανώς δεν θα είναι σε θέση να αναλάβει μέσα σε λίγες ώρες την ομάδα, ακόμα και αν είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, σενάριο που δεν μοιάζει και τόσο πιθανό. Από τους προπονητές που ήταν ψηλά στη λίστα του Ιλια Ιβιτς, μόνο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε εργαστεί ξανά στην Ελλάδα, αλλά η περίπτωσή του μοιάζει να έχει εγκαταλειφθεί.

Ο Σέρβος έκανε χθες ταξίδι-αστραπή στο εξωτερικό και επιστρέφοντας αργά το βράδυ, είναι πιθανό να έφερε μαζί του και ένα προσύμφωνο συνεργασίας. Είναι προφανές ότι για να ταξιδέψει στο εξωτερικό η υπόθεση είχε μπει σε καλό δρόμο και χρειαζόταν μια τελευταία κατ’ ιδίαν επαφή για να προκύψει οριστική συμφωνία.

Κατά τα φαινόμενα, ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ δεν θα είναι ούτε ο Μιλόγεβιτς, ούτε ο Νίκολιτς, ούτε και ο πρώην τεχνικός της Παλέρμο, Πασκουάλε Μαρίνο, ο οποίος απέρριψε την πρότασή της, όπως τονίζεται σε δημοσίευμα της Corriere Dello Sport.

Σύμφωνα με άλλα ιταλικά δημοσιεύματα, αυτοπροτάθηκε στην ΑΕΚ ο Λουίτζι Ντι Μπάτζιο, ενώ ρωσικά μέσα μιλούν για επαφές με τον Λεονίντ Σλούτσκι ο οποίος παραιτήθηκε από τη Φίτεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή