Πληρωμές εν όψει Αϊντχόβεν σε ΠΑΟΚ

Πληρωμές εν όψει Αϊντχόβεν σε ΠΑΟΚ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις τσέπες γεμάτες θ’ αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Αϊντχόβεν, αφού ο Γιώργος Μπατατούδης αναμένεται να καταβάλει στους παίκτες περίπου 200 εκατομμύρια δραχμές. Μέσα σε αυτά θα είναι και τα 90 εκατομμύρια που οφείλονται στον Ομάρ Τετράτζε, ο οποίος πιέζει ασφυκτικά την κατάσταση, απειλώντας με αποχώρηση, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ να σχεδιάζει να τον συναντήσει το Σαββατοκύριακο. Οι πληροφορίες θέλουν τον Μπατατούδη να του προσφέρει ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ο Γεωργιανός πολύ δύσκολα θα δεχθεί την ανανέωση. Μια ακόμη πληρωμή που δημιουργεί πονοκέφαλο είναι η οφειλή των 23 εκατομμυρίων δραχμών στη Ζελέζνικ για τον Σπάσιτς (υπάρχει και πρόβλημα με την UEFA), η οποία έπρεπε να έχει πληρωθεί στις αρχές της εβδομάδας.

-Στον Αρη τα σενάρια πώλησης της ΠΑΕ και οι υποψήφιοι αγοραστές δίνουν και παίρνουν. Πρώτο στη λίστα βρίσκεται το όνομα του ιδιοκτήτη της κλωστοϋφαντουργίας «ΗΛΤΕΞ», Κώστα Ηλιάδη. Ο Δραμινός επιχειρηματίας, βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση αγοράς του Αρη, αλλά όπως λένε οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφασή του, καθώς θέλει να σταθμίσει όλες τις παραμέτρους.

Επίσης, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σταμάτης Καραμανλής, αποκάλυψε στον διαδικτυακό χώρο «supersport.gr» πως υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να αναλάβει την ομάδα και να καταθέσει αμέσως μισό δισεκατομμύριο δραχμές για να πληρωθούν όλες οι υποχρεώσεις και επίσης μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα φύγει κανένας παίκτης.

Ωστόσο, ο κ. Καραμανλής δεν άνοιξε τα χαρτιά του και δεν αποκάλυψε το όνομα του επενδυτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή