«Ναυαγεί» η υπόθεση Σλούτσκι για την ΑΕΚ

«Ναυαγεί» η υπόθεση Σλούτσκι για την ΑΕΚ

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυσκολεύει η υπόθεση του Λέονιντ Σλούτσκι για την  ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρώσος τεχνικός προσανατολίζεται να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ. Ο λόγος φέρεται να είναι πως δεν έχει πειστεί απόλυτα από την επαφή που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, θέλοντας προφανώς ένα διαφορετικό μοντέλο και τρόπο δουλειάς.

Ο 48χρονος Ρώσος τεχνικός ήταν ο εκλεκτός του Ιλια Ιβιτς και μάλιστα ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης ταξίδεψε μέχρι το Αμστερνταμ για να συναντηθεί μαζί του και να τον πείσει να πει το «ναι». Αν και λεπτομέρειες της πρότασης δεν έχουν γίνει γνωστές, πληροφορίες αναφέρουν ότι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου φτάνει τον 1,5 χρόνο.

Αν και στην ΑΕΚ ήταν αισιόδοξοι ότι ο Σλούτσκι θα απαντούσε θετικά μέσα στη διάρκεια της ημέρας, ο 48χρονος Ρώσος τεχνικός φέρεται να ζητεί παραπάνω χρόνο για να απαντήσει στην ΑΕΚ, καθώς θέλει να εξετάσει και όποιες προτάσεις έχει από τη Ρωσία. Από τη μεριά τους, πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι διατεθειμένοι αφού τους πιέζει ο χρόνος να περιμένουν και είναι πολύ πιθανό ο Ιλια Ιβιτς να ενεργοποιήσει το plan b σχετικά με το θέμα προπονητή.

Με λαμπρή καριέρα στην πατρίδα του, αλλά όχι έξω από αυτή, ο Σλούτσκι συνέδεσε το όνομά του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, ενώ οδήγησε την ομάδα στα προημιτελικά του Champions League το 2010 και στους «16» το 2012. Το 2015 ανέλαβε την εθνική Ρωσίας, την οποία οδήγησε στα τελικά του Euro 2016, αλλά παραιτήθηκε μετά την τελευταία θέση που πήρε η ομάδα στη φάση των ομίλων.

Εξω, όμως, από τα σύνορα της Ρωσίας μετρά δύο άσχημα περάσματα, το ένα από την Χαλ –όπου πήγε ύστερα από παρέμβαση του Αμπράμοβιτς με τον οποίο διατηρεί πολύ καλή σχέση– και το άλλο από τη Φίτεσε, από όπου αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες.

Από κει και πέρα, ο Κωστένογλου θα οδηγήσει την ΑΕΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο. Στην 11άδα θα επιστρέψει ο Τσιγκρίνσκι, αντί του τιμωρημένου Βράνιες, αλλά και ο Βέρντε που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή