Υπογράφουν στην Πόλη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι υπογραφές απέμειναν, προκειμένου να επισημοποιηθεί η υποβολή κοινής υποψηφιότητας από την Ελλάδα και την Τουρκία για τη συνδιοργάνωση της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του 2008. Σήμερα, τα προεδρεία της ΕΠΟ και της τουρκικής ομοσπονδίας θα συναντηθούν στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψουν τη σχετική απόφαση. Ακολούθως, τη Δευτέρα θα υποβάλουν την υποψηφιότητα στην UEFA, καθώς την Τρίτη λήγει η σχετική προθεσμία.

Στο μεταξύ, στις 13 Δεκεμβρίου θ’ ανακοινώσει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τη χώρα που θα αναλάβει να διοργανώσει τον Μάιο του 2002, την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Ελπίδων.

Η UEFA θα επικοινωνήσει και με τις οκτώ εθνικές ομοσπονδίες των χωρών των οποίων οι ομάδες έχουν περάσει στην τελική φάση για να διαπιστώσει τις διαθέσεις τους. Να σημειωθεί πως πλην της εθνικής μας, έχουν περάσει και οι ομάδες της Αγγλίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ελβετίας, της Πορτογαλίας, του Βελγίου και της Τσεχίας. Η ΕΠΟ, πάντως, δεν προτίθεται να διεκδικήσει τη διοργάνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή