Φθάνει η ώρα της πάλης

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Απαγορεύεται η αποτυχία», δήλωσε χθες ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας πάλης, Θοδωρής Χαμάκος, αναφερόμενος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής ανδρών (Πάτρα, 6-9 Δεκεμβρίου). Ηδη, οι δηλώσεις συμμετοχής κρατών έφθασαν τις 48 και αναμένεται ν’ αυξηθούν. Ο αριθμός είναι εντυπωσιακός, αν ληφθεί υπόψη, ότι το 2001 είναι μεταολυμπιακή χρονιά, ενώ πρόσφατα είναι τα τραγικά γεγονότα της Νέας Υόρκης, που είχαν ως αποτέλεσμα την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος, από τη Ν. Υόρκη, στην Πάτρα. Συγκρινόμενος δε, με τον αντίστοιχο αριθμό (42) για το πρωτάθλημα της ελευθέρας, που θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα στη Σόφια, γίνεται ακόμη εντυπωσιακότερος. Η εθνική μας ομάδα δεν θα πάει χωρίς υποστήριξη στους αγώνες, αφού χθες ανακοινώθηκε, ότι ο Ομιλος της «Αγροτικής Τράπεζας» ανέλαβε χορηγός όλων των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών.

Ο κ. Χαμάκος εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι, διοργανωτικά, το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη καλύτερο από εκείνο του 1999, που είχε διεξαχθεί στο «Ειρήνης και Φιλίας».

«Μετά τα τελευταία γεγονότα, οι αγώνες της Πάτρας έχουν προσλάβει εξαιρετική βαρύτητα, ιδιαίτερα σε θέματα ασφάλειας. Οφείλουμε ν’ αποδείξουμε, ότι εν όψει του 2004 δεν δικαιολογείται κάποια ανησυχία. Ας μην ξεχνάμε πως τον Οκτώβριο του 2002 έχουμε, ξανά στην Πάτρα, το παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών και τον Αύγουστο του 2003, στην Αθήνα, τα παγκόσμια πρωταθλήματα εφήβων και γυναικών», κατέληξε.

Αξιοσημείωτο είναι πως έχουν προγραμματιστεί 64 παρουσιάσεις σε πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου και η συμμετοχή αναμένεται να είναι ικανοποιητική. Είναι αναγκαίες αυτές οι ενέργειες, γιατί οφείλουμε να γεμίζουμε όλα τα γήπεδα το καλοκαίρι του 2004.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή