Στον πάγκο της ΑΕΚ και επίσημα ο Μάσιμο Καρέρα

Στον πάγκο της ΑΕΚ και επίσημα ο Μάσιμο Καρέρα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιταλό προπονητή Μάσιμο Καρέρα, ανακοίνωσε και επίσημα την Κυριακή η ΑΕΚ, μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κωστένογλου.

Ο Μάσιμο Καρέρα βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας για τις τελευταίες λεπτομέρειες και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2021.

Στο τεχνικό τιμ θα ενταχθούν και οι Τζιανλούκα Κολονέλο, ως βοηθός, και Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο ως προπονητής φυσικής κατάστασης, ενώ η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητικού επιτελείου θα γίνει αύριο Δευτέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2021.

Στο προπονητικό του επιτελείο θα ενταχθούν ο Τζιανλούκα Κολονέλο ως πρώτος βοηθός και ο Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο ως προπονητής φυσικής κατάστασης, οι οποίοι αναμένονται στην Αθήνα εντός της ημέρας.

Ο Μάσιμο Καρέρα θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα μας αύριο, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί στα Σπάτα και η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 15.00, στη αίθουσα Τύπου «Γιάννης Ξενάκης» στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή