Εντυπωσιάζουν οι Έλληνες στη Γλασκώβη: Χάλκινα μετάλλια για Βαζαίο – Ντουντουνάκη

Εντυπωσιάζουν οι Έλληνες στη Γλασκώβη: Χάλκινα μετάλλια για Βαζαίο – Ντουντουνάκη

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών συνεχίστηκαν και σήμερα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στη Γλασκώβη.

Μέσα σε πέντε λεπτά, δύο αθλητές μας κατέκτησαν δύο μετάλλια.

Η Άννα Ντουντουνάκη συνέλεξε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδας και, μάλιστα, με πανελλήνιο ρεκόρ (56.44) και ο Ανδρέας Βαζαίος, χωρίς να επηρεαστεί από την κούραση, θα ανεβεί στο βάθρο στα 200 μ. μικτής ατομικής (με πανελλήνιο ρεκόρ) ενώ σε λίγη ώρα θα αγωνιστεί και στα 200 μ. πεταλούδας.

Η Άννα Ντουντουνάκη ήταν εντυπωσιακή στην κούρσα της στα 100μ. πεταλούδας. Κολύμπησε την απόσταση σε 56.44 και συνέτριψε το ρεκόρ που είχε πετύχει το πρωί (57.18). Στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκε η Αν. Σουρντάι (Λευκορωσία) με 56.21 και στη δεύτερη θέση η Έλενα Ντι Λίντο (Ιταλία) με 56.37.

Εντυπωσιακός ήταν και ο Ανδρέας Βαζαίος. Μετά το χρυσό μετάλλιο από τα 200μ. μικτής ατομικής πρόσθεσε στην συλλογή του και το χάλκινο στα 100 μ. μικτής ατομικής. Με πανελλήνιο ρεκόρ (51.62), έδειξε ότι δίκαια από την αρχή της διοργάνωσης συγκαταλεγόταν στα φαβορί για διάκριση. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κλιμέντ Κολεσνίκοβ (Ρωσία) με 51.15 και το ασημένιο ο Σεργκέι Φεσίκοβ (Ρωσία) με 51.59.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή