Αποχαιρέτησε τον Μουνιέ ο ΠΑΟ και ετοιμάζεται για Αρη

Αποχαιρέτησε τον Μουνιέ ο ΠΑΟ και ετοιμάζεται για Αρη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα «αγκάθι» βγάζει από τα πλευρά του ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Μουνιέ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στους συμπαίκτες του τους οποίους αποχαιρέτησε. Το «τριφύλλι» εξοικονομεί περίπου 100.000 ευρώ. Εχει πληρώσει τα δεδουλευμένα του (200.000 ευρώ) και θα τον αποζημιώσει με περίπου 100.000 ευρώ σε δόσεις.

Στα αγωνιστικά, το αήττητο σερί του Παναθηναϊκού έφτασε στον αριθμό επτά, κρατά περίπου δύο μήνες (27 Οκτωβρίου η τελευταία ήττα από τη Λάρισα) και τον διατηρεί δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σε τροχιά πλέι οφ. Στο διάστημα αυτό πέτυχαν τέσσερις ισοπαλίες, όλες εκτός έδρας και τρεις νίκες, όλες στο ΟΑΚΑ όπου δεν είχαν νικήσει σε κανένα άλλο από τα προηγούμενα παιχνίδια τους!

Αν καταφέρουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί στην έδρα τους στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αρη, τότε όχι μόνο θα εδραιωθούν στην πρώτη εξάδα, αλλά θα αφήσουν μακριά της έναν βασικό ανταγωνιστή. Είναι ένα… εξάποντο παιχνίδι, ίσως το πιο καθοριστικό βαθμολογικά που έχουν δώσει έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Η αποβολή του Σένκεφελντ στο Ηράκλειο δημιουργεί πρόβλημα που θα γίνει μεγαλύτερο εάν λείψει την Κυριακή και ο δεύτερος βασικός στόπερ του. Ο Πούγγουρας δεν έπαιξε με τον ΟΦΗ λόγω ενός κτυπήματος πάνω από τη λεκάνη στο ματς με τη Λαμία που του προκαλούσε αφόρητους πόνους, ένιωσε όμως καλύτερα χθες κι αν η μαγνητική επιβεβαιώσει ότι δεν έχει κάτι πιο σοβαρό, θα υπολογίζεται. Αν όχι, θα παίξει ο Νούνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή