Στον Ολυμπιακό ο 21χρονος Σέρβος εξτρέμ Τσούμιτς

Στον Ολυμπιακό ο 21χρονος Σέρβος εξτρέμ Τσούμιτς

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις… επενδύσεις στην αγορά της Σερβίας συνέχισε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν χθες τη συμφωνία τους με τον Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος αγωνιζόταν στη Ραντνίτσκι Νις. Υπενθυμίζεται ότι από την ίδια ομάδα είχε αποκτηθεί ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού είναι γεννημένο στις 20 Νοεμβρίου 1998 και αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ. Εχει παίξει ώς τώρα στις Σλόμποντα Ούζιτσε, Μέταλατς Γκόρνι Μιλάνοβατς, ενώ είναι διεθνής με την ομάδα της Σερβίας Κ21.

Το ενδιαφέρον για τον παίκτη αποκάλυψαν χθες τα σερβικά μέσα ενημέρωσης, ενώ ο ίδιος ήταν ήδη στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Ο Τσούμιτς θα παραμείνει στη Ραντνίτσκι και θα ενσωματωθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι. Μάλιστα, για τον νεαρό Σέρβο είχε κινηθεί και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επίσης τα είχε βρει με την ομάδα του, όμως φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον «Δικέφαλο». «Δεν έκανα δεύτερη σκέψη, παρά το γεγονός πως με προσέγγισε ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή μου, ενώ είχα ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με επέλεξαν», τόνισε ο ίδιος έπειτα από την υπογραφή του.

Από κει και πέρα στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω τη νικηφόρα αναμέτρηση με την ΑΕΛ και στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, όπου θέλουν να κλείσουν με νίκη το 2019.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή