Σάντος: Χρειάζεται προσοχή

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι Βούλγαροι με τις δηλώσεις τους θέλουν να κρύψουν αυτό που πραγματικά αισθάνονται. Λένε ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα και είναι το φαβορί, αλλά εγώ πήγα εκεί και είδα πόσο ευχαριστημένοι ήταν με την κλήρωση. Είμαι σίγουρος ότι δεν λένε αυτά που αισθάνονται…». Λόγια του Φερνάντο Σάντος, με τα οποία προσπάθησε να… προσγειώσει όλους όσους θεωρούν εύκολο το έργο της AEK με αντίπαλο τη Λίτεξ Λόβετς στον τρίτο γύρο του κυπέλλου UEFA και κυρίως εκείνους που παρασύρονται απ’ όσα δηλώνουν οι Βούλγαροι.

Το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τις 9.15μ.μ. στο στάδιο «Νίκος Γκούμας». O Πορτογάλος τεχνικός φιλοδοξεί να κλείσει η υπόθεση πρόκριση απ’ το πρώτο παιχνίδι. «Η Λίτεξ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Ακόμη πιο δύσκολος αναμένεται να είναι ο αγώνας στη Βουλγαρία. Θα πρέπει να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από την αναμέτρηση της Αθήνας. Δηλαδή μία νίκη με μηδέν παθητικό». Στη συνέχεια φρόντισε με το δικό του τρόπο να μεταφέρει στους παίκτες πώς θα αντιδράσει σε περίπτωση που υποτιμήσουν τη Λίτεξ: «Αν κάνουν κάτι τέτοιο, ξέρουν ότι θα τσαντιστώ πολύ…». Και έστρεψε το βλέμμα του στο μέλλον: «Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με λαμπρό παρελθόν. Το παρελθόν όμως είναι για τα… μουσεία. Δεν πρέπει να ζεις με τις επιτυχίες που πέτυχες χρόνια πίσω. Οι ηθικές νίκες δεν είναι αρκετές. Πρέπει και μέσα στο γήπεδο, κάθε στιγμή, σε κάθε αγώνα να αποδεικνύεις ότι είσαι μεγάλος σύλλογος».

Να σημειωθεί πως ο Κωστένογλου ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή στην οποία βρίσκονται και οι Ατματσίδης, Χιώτης, Γεωργέας, Μαρικά, Ροντρίγκο, Γκαμάρα, Λάκης, Μαλαδένης, Κάππος, Κασάπης, Ζήκος, Ζαγοράκης, Πετκόφ, Τσάρτας, Κόλα, Νικολαΐδης, Κωνσταντινίδης, Τριχιάς.

ΒΠερίπου 2.000 μεγάλες κάρτες με ένα τεράστιο τριφύλλι μοίρασε η ΠΑΕ στη Θύρα 13 και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, όταν οι φίλαθλοι τα σήκωναν στον αέρα όλοι μαζί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή