Τον Ιανουάριο θα αναζητήσει λύση για την επίθεση ο ΠΑΟ

Τον Ιανουάριο θα αναζητήσει λύση για την επίθεση ο ΠΑΟ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την αίσθηση μιας μεγάλης χαμένης ευκαιρίας αποχαιρέτησαν την αγωνιστική δράση για το 2019 οι παίκτες του Παναθηναϊκού και έφυγαν οι περισσότεροι για ολιγοήμερες χριστουγεννιάτικες διακοπές. Με νίκη επί του Αρη οι «πράσινοι» θα ήταν μόνοι στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ τώρα έχουν συγκάτοικους στο όριο της πρώτης εξάδας τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης και τη Λάρισα. Ηταν ένα ακόμη παιχνίδι που δεν κατάφεραν να το κερδίσουν γιατί έδειξαν πάλι αδυναμία στην αξιοποίηση των ευκαιριών και της υπεροχής τους. Το φάρμακο γι’ αυτόν τον πονοκέφαλο έχει αρχίσει να το αναζητεί στη μεταγραφική αγορά ο Τσάβι Ρόκα. Εχει πλέον ξεκάθαρη άποψη για τις ανάγκες της ομάδας, έχει μιλήσει με τον Γιώργο Δώνη και τη διοίκηση, οπότε πήγε στην Ισπανία για τα Χριστούγεννα αλλά και για να κάνει από κοντά τις πρώτες επαφές με παίκτες από μια αγορά που τη γνωρίζει πολύ καλά. Ο Ρόκα ίσως επιστρέψει λίγο αργότερα από τους παίκτες, οι οποίοι ξαναμπαίνουν στις προπονήσεις το Σάββατο.

• Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως του ποσού των 5 εκατ. ευρώ θα προκηρύξει η Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ στις 13 Ιανουαρίου, παρότι «τρέχει» ακόμα η προηγούμενη ΑΜΚ η οποία αναμένεται να αποφέρει περίπου 3 εκατ. ευρώ. Με βάση τα επίσημα στοιχεία από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει καταβάλει περισσότερα από 31 εκατ. ευρώ από το καλοκαίρι του 2018 έως σήμερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή