ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 19:00: Αλπικό σκι: Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών, ΗΠΑ, EUROSPORT.19:30: Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Αϊντχόβεν, ALPHA SPORTS 2. Πάρμα – Μπρόντμπι, ALPHA SPORTS 1. 21:15: AEK – Λίτεξ Λόβετς, ALPHA SPORTS 2. 21:45: Μίλαν – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ALPHA SPORTS 1. 22:00: Αλπικό σκι: Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών, ΗΠΑ, EUROSPORT. 23:15: Ποδόσφαιρο: Ιπσουιτς – Ιντερ, ALPHA SPORTS 2. 03:00: Μπακς – Ράπτορς, ALPHA SPORTS 2.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: A1 ανδρών: Πανελλήνιος – Κιλκίς 20-20, ΑΣΕ Δούκα – Βριλήσσια 32-27. H Εθνική γυναικών θα βρεθεί σήμερα στο Αζερμπαϊτζάν για τις υποχρεώσεις που έχει στους προκριματικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

ΜΠΑΓΕΡΝ: O Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, πουτραυματίσθηκε στους συνδέσμους θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και η επιστροφή του, υπολογίζεται σε πέντε μήνες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Χάνει τη φετινή σεζόν ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Λίβερπουλ.

ΕΘΝΙΚΗ: Δεν επηρεάστηκε η θέση τού αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ποδοσφαίρου από τα αποτελέσματα των φιλικών του παιχνιδιών με Εσθονία και Κύπρο. H ομάδα μας είναι 57η στην παγκόσμια κατάταξη με 560 βαθμούς. Πρώτη είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία με 816 βαθμούς, ενώ για πρώτη φορά μετά το 1993 η Αργεντινή ξεπέρασε την Βραζιλία.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Παρελθόν από το Μαρούσι αποτελεί ο Σωτήρης Νικολαΐδης, τον οποίο ο Κώστας Πετρόπουλος ενημέρωσε ότι δεν τον υπολογίζει στα επόμενα σχέδιά του.

ΠΟΛΟ: Χωρίς τον Φίλιππο Καϊάφα, αναχωρεί σήμερα ο Παναθηναϊκός, για το Σπλιτ (Κροατία), όπου από αύριο ώς και την Κυριακή θα μετάσχει στην B΄ φάση (των «16») του Τροπαίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (ΛΕΝ). O διεθνής πολίστας, αν όλα πάνε καλά, θα επανεμφανισθεί στην «πρεμιέρα» του πρωταθλήματος, στις 30 Νοεμβρίου. O Χάμπερτ, λόγω τιμωρίας, δεν θα παίξει στον πρώτο αγώνα, με την Ποσκ Σπλιτ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Στη δημιουργία ενός συνόλου, το οποίο μπορεί να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στοχεύει, σύμφωνα με δηλώσεις του, ο Αγγελος Αναστασιάδης. O προπονητής επίσης τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται τη νίκη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή