Οι Πορτογάλοι έμειναν «άφωνοι»

Οι Πορτογάλοι έμειναν «άφωνοι»

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκεί που όλοι νομίζαμε ότι το είδος είχε εξαφανισθεί, οι μαυραγορίτες έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους σ’ ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Είχαν ακροβολιστεί σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στη Λεωφόρο και με διακριτικό τρόπο στην αρχή, πιο θαρρετό στη συνέχεια, διαλαλούσαν την πραμάτεια τους. Δυο ώρες πριν από τη σέντρα, οι τιμές δεν είχαν φθάσει στο… λίμιτ απ, επειδή οι φίλαθλοι είχαν ξεχάσει πως υπήρχε και η… πίσω πόρτα και όσοι δεν είχαν εισιτήριο δεν αποπειράθηκαν να το αναζητήσουν έξω από το γήπεδο, με τον κίνδυνο, αν δεν το βρουν, να μην δουν το παιχνίδι ούτε από την τηλεόραση.

Αν και οι φίλαθλοι στην Πορτογαλία είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδεις, οι δημοσιογράφοι που ακολούθησαν την αποστολή της Πόρτο εντυπωσιάστηκαν από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στη Λεωφόρο. Τους έκανε μεγάλη εντύπωση η μικρή απόσταση των εξεδρών από τον αγωνιστικό χώρο, ο εκκωφαντικός θόρυβος, ο ενθουσιασμός και το γεγονός ότι το γήπεδο γέμισε πολύ πριν από τη σέντρα. Στην πατρίδα τους οι φίλαθλοι εμφανίζονται λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και «ζεσταίνονται» με τις πρώτες καλές φάσεις. Περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη έφθασε στη Λεωφόρο η αποστολή τής Πόρτο και πήρε αμέσως την… κρυάδα από τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων που περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια. Οι «πράσινοι» έφθασαν δέκα λεπτά αργότερα και αρκετοί απ’ αυτούς πριν αλλάξουν στα αποδυτήρια, βγήκαν στο γήπεδο και «έπαιξαν» με την εξέδρα. Ως συνήθως, πιο ενθουσιώδης απ’ όλους ήταν ο Μικάελσεν.Περίπου 2.000 μεγάλες κάρτες με ένα τεράστιο τριφύλλι μοίρασε η ΠΑΕ στη Θύρα 13 και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, όταν οι φίλαθλοι τα σήκωναν στον αέρα όλοι μαζί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή