Πάλεψε για Μορλάνες ο Παναθηναϊκός

Πάλεψε για Μορλάνες ο Παναθηναϊκός

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δοκάρι και… έξω μοιάζει να είναι η κατάληξη της προσπάθειας του Παναθηναϊκού να αποκτήσει ως δανεικό τον Μανού Μορλάνες από τη Βιγιαρεάλ. Οι αθόρυβες κινήσεις του Τσάβι Ρόκα έφεραν τους «πράσινους» σχετικά κοντά στον 21χρονο αμυντικό μέσο με θητεία σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ισπανίας, αλλά κατ’ όπως φαίνεται, η καταλυτική παρέμβαση του Χάβι Καλέχα άναψε κόκκινο. Ο Μορλάνες είχε πάρει αρκετά παιχνίδια πέρυσι, ανάμεσα στα οποία και πέντε για το Τσάμπιονς Λιγκ (σκόραρε, μάλιστα, με τη Ζενίτ) χωρίς όμως να έχει ανάλογη συνέχεια φέτος. Επαιξε ελάχιστα και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Ρόκα, ο οποίος ζήτησε τον δανεισμό του, με το επιχείρημα ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ιδανική ομάδα για να πάρει ο νεαρός μέσος τα παιχνίδια που του έλειπαν στη Βιγιαρεάλ.

Αν και ο Μορλάνες ήταν εξαρχής επιφυλακτικός στην προοπτική να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, η υπόθεση φάνηκε να είναι σε καλό δρόμο μέχρι τη στιγμή που επενέβη ο Καλέχα. Ο προπονητής των «κίτρινων υποβρυχίων» μίλησε με τον παίκτη και του έδωσε τη διαβεβαίωση ότι στο εξής θα υπολογίζεται και θα παίρνει περισσότερο χρόνο. Αυτό ήταν αρκετό για να επιστρέψει ο 21χρονος μέσος στην αρχική του θέση, που ήταν επιφυλακτική απέναντι στην προοπτική της Ελλάδας – η ισπανική Marca, που αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ανέφερε χθες ότι ο Μορλάνες θα παραμείνει κατά πάσα πιθανότητα στη Βιγιαρεάλ.

• Νοκ άουτ λόγω ίωσης έμειναν ξανά οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης, ενώ οι Κολοβός και Βαγιαννίδης, που είχαν πιο ελαφρά συμπτώματα, γυμνάστηκαν μόνοι τους. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η προπόνηση έγινε στο γυμναστήριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή