Τελική ευθεία για το ντέρμπι της Κυριακής στον Ολυμπιακό

Τελική ευθεία για το ντέρμπι της Κυριακής στον Ολυμπιακό

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει δεδομένα στους Γκιγιέρμε, Σουντανί, αλλά και στον Μπρούνο.

Αντίθετα, οι Βαλμπουενά και Ποντένσε ανέβασαν πλέον ρυθμό στις προπονήσεις και είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος πάντως δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το αν θα τους υπολογίζει για το αρχικό σχήμα, από τη στιγμή που ο Γάλλος έχει να αγωνιστεί από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Πορτογάλος από το ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Λοβέρα και Ραντζέλοβιτς.

Από κει και πέρα οι Μασούρας και Ελ Αραμπί μπροστά μοιάζουν σίγουροι, όπως και οι Μπουχαλάκης και Καμαρά στο κέντρο, ενώ στην άμυνα θα δούμε τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ και Τσιμίκα, με τον Σα στην εστία.

• Σύμφωνα με δημοσίευμα της il Mattino, οι συζητήσεις ανάμεσα στη Νάπολι και στον Κούτρη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή