Φίγκο: Σκληρό καρύδι η Σπάρτα

Φίγκο: Σκληρό καρύδι η Σπάρτα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Νικήσαμε αλλά καταλάβαμε ότι τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια δεν θα είναι βόλτα στην παραλία», ήταν το συμπέρασμα που έβγαλε ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε μετά τη νίκη της Ρεάλ στην Πράγα. Οι Μαδριλένοι επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί, όμως πέρασαν δύσκολες ώρες απέναντι στη Σπάρτα και περιμένουν ανάλογες δυσκολίες και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και την Πόρτο. Παρά την ήττα τους, οι Τσέχοι έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία και η προειδοποίηση του Λουίς Φίγκο είναι σαφής: «H Σπάρτα είναι σκληρό καρύδι και η έδρα της φρούριο. Δύσκολα θα περάσει από εκεί κανείς χωρίς απώλειες».

ΒΤην ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει ο αγώνας Γιουβέντους – Λεβερκούζεν, που αναβλήθηκε λόγω ομίχλης. H διοίκηση της Λεβερκούζεν θα καλύψει τα έξοδα των 300 οπαδών της που πήγαν στην Ιταλία για να ξαναπάνε στο Τορίνο.

ΒΗ νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του Μάικλ Οουεν άνοιξε ξανά την… όρεξη των Ιταλών, μόνο που η Λίβερπουλ δεν άφησε κανένα παράθυρο για τη μεγάλη μεταγραφή. Μόλις ο πρόεδρος της Λάτσιο, Σέρτζιο Κρανιότι, είπε ότι θέλει να φέρει τον Οουεν στη Ρώμη, πήρε αμέσως την απάντηση ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται με κανένα αντάλλαγμα.

ΒΔιάδοχο του Σίμαν αποκάλεσε τον Ράιτ ο Αρσέν Βενγκέρ, για να τον τονώσει ψυχολογικά μετά την απογοητευτική του εμφάνιση στη Λα Κορούνια.

ΒΟ Πάολο Σέρτζιο ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από την Μπάγερν στο τέλος της περιόδου.

ΛΙΤΕΞ: Βούτοφ, Γιόβοφ, Γιάνκοβιτς, Ζέλεφ (Πατράσκου), Ντιμιτρόφ, Ρασίτα, Μπορνοσούζοφ, Πετρόφ (60′ Νικόλοφ), Γιελένκοβιτς, Κιρίλοφ, Χιντιουάντ (83′ Μπογκτάνοφ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή