Απανωτοί τραυματισμοί στου Ρέντη

Απανωτοί τραυματισμοί στου Ρέντη

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση… Αλλοι τρεις ποδοσφαιριστές μπήκαν χθες στον μακρύ κατάλογο των τραυματισμένων παικτών του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τους Παρασκευά Αντζα (υπέστη νέο τράβηγμα στο δικέφαλο), Χόρχε Μπερμούντες (τράβηγμα στον τετρακέφαλο) και Πίτερ Οφορίκουε (ενοχλήσεις στο γόνατο), οι οποίοι αποκλείστηκαν –όπως και οι Βενετίδης, Ζε Ελίας, Γεωργίου, Ελευθερόπουλος, Χούτος- από την αποστολή του αυριανού κρίσιμου αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή (7 μ.μ.).

Να σημειωθεί πως οι Αντζας και Μπερμούντες είναι αμφίβολοι για το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πλέον, παίρνει διαστάσεις το πρόβλημα με τους συχνούς τραυματισμούς παικτών των πρωταθλητών και σίγουρα θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τους ιθύνοντες της ομάδας.

Στο μεταξύ, ο αθλητικός δικαστής αθώωσε τον Στέλιο Γιαννακόπουλο από την υπόθεση που αφορούσε στις δηλώσεις του για το πέναλτι που κέρδισε στον αγώνα του Κορυδαλού με το Αιγάλεω. O δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βούλτσης υποστήριξε ότι αυτός που αποφασίζει και κρίνει στον αγώνα είναι ο διαιτητής, ενώ αναφέρθηκε και σε σχετικές περιπτώσεις με πρωταγωνιστές τους Μαραντόνα, Ρομπέρτο Κάρλος, Παπανδρέου κ.λπ. Στο σκεπτικό της απόφασής τους, ο αθλητικός δικαστής Αθανάσιος Τσουλός τόνισε: «Δεχόμενος ότι η πράξη κατά μεν το πρώτο σκέλος της (δολία αυτοανατροπή) υπόκειται στον έλεγχο μόνον του διαιτητή του αγώνος, καθ’ όσον αφορά δε το δεύτερο σκέλος της (δημόσια παραδοχή της) κρίνεται ότι δεν ενείχε το στοιχείο της προκλητικότητος, αλλά εκείνο της ειλικρινούς μεταμέλειας, μη στοιχειοθετούμενης κατά συνέπεια της εκ προθέσεως δυσφήμησης του αθλήματος στην περίπτωση αυτή»

Αντιθέτως, ο Ζε Ελίας τιμωρήθηκε τελικώς με ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών για την αποβολή του στον αγώνα με την Ξάνθη. O Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, στις 13 Ιανουαρίου του 2002. O Ολυμπιακός έχει δικαίωμα έφεσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή