ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ (Προκριματικοί): 1η αγωνιστική: Α΄ όμιλος: Λιθουανία – Ολλανδία 95-73, Ουκρανία – Ελβετία 69-62, Τουρκία – Βουλγαρία 84-79. Β΄: Ισπανία – Ρουμανία 90-52, Ισραήλ – Δανία 89-78, Γ΄: Κροατία – FYROM 91-72, Βοσνία – Κύπρος 92-53, Γερμανία – Ιρλανδία 85-77, Δ΄: Λεττονία – Πολωνία 81-92, Εσθονία – Λευκορωσία 84-56, Γαλλία – Ουγγαρία 81-73, Ε΄: Ιταλία – Αγγλία 99-63, Σλοβενία – Πορτογαλία 77-65, Ρωσία – Τσεχία 109-78.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Κώστας Τσαρτσαρής τραυματίστηκε στους προσαγωγούς κατά τον προχθεσινό αγώνα Ελλάδος – Βελγίου, ενώ ο Χρήστος Χαρίσης νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, με αποτέλεσμα να μην προπονηθούν χθες. Συμπεριελήφθησαν, πάντως, στην αποστολή για τη Ρουμανία.

ΠΣΑΚ: Τον υπουργό Πολιτισμού, Ευάγγελο Βενιζέλο, συνάντησε χθές αντιπροσωπεία του συνδικαλιστικού οργάνου των καλαθοσφαιριστών για το θέμα των χρεών σε παίκτες, που έφυγαν από τις ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Ο υπουργός δεν δεσμεύτηκε για οποιαδήποτε λύση και ζήτησε μόνο τα ονόματα των συγκεκριμένων παικτών.

ΚΟΥΡΑΚΗΣ: «Οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται συλλογικά και όχι μονομερώς», δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού για την απόφαση της ΕΣΑΚΕ να υλοποιήσει τις αποφάσεις της για την κατάργηση των δελτίων στους παίκτες και τη σύναψη επαγγελματικών συμβολαίων με τους διαιτητές της Α1.

ΖΙΝΤΑΝ: Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2001 ανακηρύχθηκε, από το γαλλικό περιοδικό Onze Mondial, ο Γάλλος διεθνής και παίκτης της Ρεάλ. Θα τιμηθεί αύριο, στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», από τον Μισέλ Πλατινί.

ΣΤΙΒΟΣ: H νέα διοίκηση του ΣΑ Τροκαντερού είναι: Πρόεδρος: Π. Καραμολέγκος, αντιπρόεδρος: Γ. Σιδηρόπουλος, γεν. γραμματέας: Αρ. Κατσούλας, ειδικός γραμματέας: Φρ. Βλασσόπουλος, ταμίας: Σωκρ. Σταυρόπουλος, έφοροι: I. Ιωαννίδης, Βασ. Μωραΐτης.

ΠΑΛΗ: Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι Ελληνες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ελευθέρας, που διεξάγεται στη Σόφια. Από δύο νίκες πέτυχαν ο 3ος Ολυμπιονίκης, Αμ. Καρντάνοφ (54κ.) και οι Αρ. Αλεξανδρίδης (63κ.) και Αγ. Παπαβασιλείου (46κ.), ενώ δύο ήττες υπέστη η K. Τσιμπανάκου (56κ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή