ΠΑΟΚ, ΑΕΚ προς το ντέρμπι και… στη μέση η αναβολή

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ προς το ντέρμπι και… στη μέση η αναβολή

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα, AEK και ΠΑΟΚ, ξεκίνησαν από διαφορετικό δρόμο την προετοιμασία τους. Η Ενωση απέφυγε τελικά το ταξίδι στην Τρίπολη για το Κύπελλο, όμως υποστηρίζει ότι η αναβολή δεν τη «βολεύει», καθώς ο Καρέρα θα ήθελε να δει κάποιους παίκτες στο συγκεκριμένο ματς, αλλά η ουσία ότι πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη ξεκούραστη δεν αλλάζει. Ο Ιταλός τεχνικός θα πρέπει να περιμένει και άλλες μέρες για να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή ή όχι του τραυματία Βράνιες, ενώ στα  μεταγραφικά η ΑΕΚ φέρεται να κοιτάει την περίπτωση του Βόσνιου στόπερ Σαμίρ Μεμίσεβιτς.

Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ ανεπίσημα σχολίασαν με ειρωνική διάθεση την αναβολή του αγώνα, τονίζοντας ότι τα πιθανά επεισόδια ήταν απλά η αφορμή. Πάντως, στον Δικέφαλο το θετικό κλίμα επανήλθε έπειτα από την πειστική εμφάνιση στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, δείχνοντας ότι η ήττα στο «Βικελίδης» μπήκε για τα καλά στο ντουλάπι. Ενόψει της Κυριακής οι Μάτος και Αουγκούστο προπονήθηκαν κανονικά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή