«Βουτιά» για την πρόκριση

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το «τέσσερις στις τέσσερις» το ελληνικό πόλο; Από σήμερα, τόσες ελληνικές ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους «8» των ευρωπαϊκών κυπέλλων. O Ολυμπιακός (πρωταθλητριών) παίζει στον Πειραιά, η Βουλιαγμένη (κυπελλούχων) στη Βαρκελώνη, ενώ για το Τρόπαιο ΛΕΝ, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Σπλιτ (Κροατία) και ο Εθνικός στο Χαμ (Γερμανία). Δύο ομάδες από κάθε όμιλο θα προκριθούν.

Ο περσινός φιναλίστ του κυπέλλου πρωταθλητριών, Ολυμπιακός, ενισχυμένος φέτος, υποδέχεται απόψε (19.00) την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου, αύριο την Ντιναμό Μόσχας και την Κυριακή την ισπανική Μπαρθελονέτα. Μολονότι δεν θα αγωνισθεί ο Γιουγκοσλάβος Πέταρ Τρουμπόγεβιτς, οι «ερυθρόλευκοι» είναι φαβορί για την πρόκριση. Οι αντίπαλοι της Βουλιαγμένης (κατά σειρά: Γκίνες Ιρλανδίας, Μπαρτσελόνα, Ντιναμό Βουκουρεστίου) δεν φοβίζουν ιδιαίτερα τον προπονητή Βαγγέλη Ρούπακα.

Χωρίς τον Φίλιππο Καϊάφα θα αγωνισθεί ο ΠΑΟ, ενώ σήμερα, στον κρισιμότερο αγώνα, με την Ποσκ Σπλιτ, δεν θα παίξει και ο Χάμπερτ λόγω τιμωρίας. Αύριο ο ΠΑΟ θα αντιμετωπίσει την ιταλική Ρέκο και την Κυριακή την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Τέλος, ο Εθνικός, φαίνεται να είναι καταδικασμένος, αφού παίζει κατά σειρά με τις Χαμ, Φερεντσβάρος (Ουγγ.) και Πριμόργιε (Κροατίας).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή