Απώλειες για AEK και προβληματισμός

Απώλειες για AEK και προβληματισμός

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πεσμένα τα φτερά χθες στην AEK, τόσο για την εντυπωσιακή ανατροπή του σκηνικού στο παιχνίδι με τη Λίτεξ Λόβετς, όσο και για τους τρεις τραυματισμούς που προέκυψαν. Το ιατρικό δελτίο ήταν πλούσιο, με το όνομα του Βασίλη Τσάρτα πρώτο πρώτο στη λίστα. O διεθνής άσος έπαθε υποτροπή (θλάση στους προσαγωγούς), δεν θα παίξει αύριο εναντίον του Ακράτητου και ίσως να χρειαστεί περισσότερες από δυο – τρεις εβδομάδες απουσίας για να επανέλθει χωρίς ρίσκο. Αρκετές ενοχλήσεις νιώθει και ο Ζαγοράκης, που έχει πρόβλημα στους οπίθιους μηριαίους, όπως και ο Χιώτης, που πονάει στο γόνατο. H συμμετοχή τους στο αυριανό παιχνίδι είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα κριθεί σήμερα.

Ο προβληματισμός του Σάντος ήταν φανερός, όπως φανερή ήταν και η αδυναμία του να εξηγήσει πού οφείλονται αυτές οι εντυπωσιακές μεταπτώσεις όχι μόνο από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά ακόμα και στη διάρκεια του ίδιου αγώνα. H AEK ήταν χάρμα ιδέσθαι στα πρώτα 25 λεπτά εναντίον της Λίτεξ, προηγήθηκε 3-0 και έδειχνε ότι πάει για σκορ ανάλογο με το 6-0 επί της Γκρεβενμάχερ! H εικόνα αυτή άλλαξε ξαφνικά, χωρίς κανείς να καταλάβει πως. Το άνετο 3-0 μετατράπηκε στο αγχωτικό 3-2 και αυτό δεν ήταν το μόνο κακό. Πιο ανησυχητική ήταν η αγωνιστική καθίζηση της ομάδας, λες και μπήκαν ξαφνικά στο γήπεδο άλλοι παίκτες απ’ αυτούς που ξεκίνησαν τον αγώνα.

Η.. ελληνική νοοτροπία και το άλλοθι της χαλάρωσης μετά το 3-0, δεν λένε απαραίτητα όλη την αλήθεια. O Σάντος δεν ξεχνά τον παραλίγο αποκλεισμό από την άσημη Χιμπέρνιαν, την ήττα από τον Εθνικό Αστέρα, τη θεαματική προς το καλύτερο αλλαγή εναντίον του Παναθηναϊκού, το πολύ κακό πρόσωπο στο Ηράκλειο, παρά τη νίκη και την άνοδο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτά δεν είναι καλά σημάδια και ο ίδιος θα προσπαθήσει να βρει έγκαιρα τι φταίει, γιατί αν μείνει μόνο η ψευδαίσθηση των καλών αποτελέσμάτων, τότε πολλά μπορεί να χαθούν στη συνέχεια…

Β «H AEK ήταν καταπληκτική στα πρώτα λεπτά. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη και άλλαξε τόσο πολύ η εικόνα της στη συνέχεια. H ρεβάνς θα είναι πολύ δύσκολη. Το 3-2 δεν δίνει ασφάλεια, η Λίτεξ δεν είναι κακή ομάδα όπως πολύ νόμιζαν, ενώ οι κακές καιρικές και γηπεδικές συνθήκες θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην AEK», δήλωσε ο Θωμάς Λαφτσής, πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και επί σειρά ετών πρόεδρος της Λέφσκι Σόφιας. O Βούλγαρος παράγοντας παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή