«Βάλτε VAR στο Κύπελλο με δικά μας έξοδα»

«Βάλτε VAR στο Κύπελλο με δικά μας έξοδα»

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λάθος θα ήταν να αποδειχθεί η πρόκριση χαλάκι για να σκεπάσει τη σκόνη των λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τα Γιάννενα, με αποκορύφωμα το κανονικό γκολ του Ινσούα που δεν μέτρησε.

Οι «πράσινοι» δεν προτίθενται να κάνουν πίσω λόγω του ότι αυτό το κραυγαλέο λάθος δεν τους στέρησε την πρόκριση και πέρα από την τιμωρία του βοηθού Καλύβα που ζήτησαν με το τέλος του αγώνα, κατέθεσαν με επιστολή τους στην ΕΠΟ επίσημο αίτημα να γίνουν τα υπόλοιπα παιχνίδια της διοργάνωσης με χρήση του VAR. Σύμφωνα με το σκεπτικό του, από τη στιγμή που συνεχίζουν στο Κύπελλο μόνο ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 που διαθέτουν όλες γήπεδα με τις απαραίτητες υποδομές, θα ήταν λάθος να μη χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία για να αποφευχθούν τέτοια καθοριστικά λάθη. Κι αν το θέμα είναι οικονομικό, ο Παναθηναϊκός προτίθεται να καλύψει ο ίδιος τα έξοδα της χρήσης του VAR στα δικά του παιχνίδια.

• «Το άλλο ματς που έχω κλάψει σαν προπονητής ήταν ματς Τσάμπιονς Λιγκ. Συγχαρητήρια, όχι απλώς γιατί είναι μία πρόκριση στους οκτώ. Γιατί εγώ ξέρω την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας. Δεν υποτιμώ κανέναν, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας επί ενάμιση χρόνο παλεύουν παρά πολύ για να φέρουν την ομάδα σιγά σιγά εκεί που της αρμόζει. Η χαρά μου γι’ αυτό που μας δώσατε σήμερα, είναι πιο πολύ για εσάς. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας» είπε συγκινημένος ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του στ’ αποδυτήρια, αμέσως μετά την πρόκριση.

• Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να επιβραβεύσει όσους φιλάθλους βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τη δωρεάν είσοδό τους στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με τον Ατρόμητο!

• Ελαφρύ διάστρεμμα έχει ο Μπουζούκης και θα μείνει εκτός στον αγώνα με την Ξάνθη, όπως και ο τιμωρημένος Κουρμπέλης. Αντίθετα, οι Ανουάρ και Νάγκι είναι διαθέσιμοι και λογικά θα κάνουν το ντεμπούτο τους την Κυριακή.

• Αρνητική ήταν η απάντηση της Λάρισας στο αίτημα του Παναθηναϊκού για εισιτήρια στον αγώνα του άλλου Σαββάτου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή