Λάμψη από Σίδνεϊ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρωμα Ολυμπιακών Αγώνων πλυμμύρισε την αίθουσα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κατά τη χθεσινή βράβευση των αθλητών που σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία στο Σίδνεϊ. Οι αθλητές του στίβου Κώστας Κεντέρης, ο οποίος προχθές τιμήθηκε και από την παγκόσμια ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού στο Μονακό, Κατερίνα Θάνου, Αναστασία Κελεσίδου, Μιρέλλα Μανιάνη, τα παιδιά της «ντριμ τιμ» της άρσης βαρών Κάχι Καχιασβίλι, Πύρρος Δήμας, Βίκτωρας Μήτρου, Λεωνίδας Σαμπάνης, Ιωάννα Χατζηιωάννου, το χρυσό παιδί του τάεκβον-ντο Μιχάλης Μουρούτσος, η εθνική ανσάμπλ, ο γυμναστής Δημοσθένης Ταμπάκος, ο παλαιστής Αμιράν Καρντάνοφ. Τιμητικές πλακέτες πήραν και όσοι πλασαρίσθηκαν στην οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ από την EOE βραβεύτηκαν επίσης η Μαρία Χορς, οι ιέρειες που μετέχουν στην τελετή της αφής της ολυμπιακής φλόγας και ο Χρήστος Χριστοδουλάτος.

Δεν είναι μυστικό στην Παιανία ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι βαρόμετρο για όλους. Μια πανάκριβη ομάδα και ένας πανίσχυρος (σε αρμοδιότητες) προπονητής, καλούνται να ρεφάρουν με μια ζαριά όλα όσα έχασαν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Αυτό το άγχος ίσως φορτίσει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα, ίσως σταθεί ικανό να αφυπνίσει τους πάντες. Αν έλθουν εξάρες, όλα καλά. Αν ξαναβγούν τα ντόρτια, ούτε μια νίκη στο Μπερναμπέου δεν θα φθάνει για να σώσει την κατάσταση. Και θα ‘ναι κρίμα, γιατί αυτή η ομάδα είναι πραγματικά ικανή για σπουδαία πράγματα…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή