Ολυμπιακός: Μαύρη κηλίδα στην ιστορία τους

Ολυμπιακός: Μαύρη κηλίδα στην ιστορία τους

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι όλοι οι Ελληνες ξέρουν την αλήθεια σχετικά με την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, απάντησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή με την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, επισημαίνοντας ότι και οι δύο ομάδες πρέπει να υποβιβαστούν.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για εκβιασμούς προκειμένου να αλλάξει η απόφαση της ΕΕΑ, ενώ η ανακοίνωση καταλήγει με τη φράση «αυτό θα τους συνοδεύει πάντοτε ως μαύρη κηλίδα στην ιστορία τους». Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση τονίζεται: «Στις 27 Ιανουαρίου, η ΕΕΑ εξέδωσε μια απόφαση/πόρισμα, επιβεβαιώνοντας ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω παρένθετων προσώπων ελέγχει την ΠΑΕ Ξάνθη. Η παραβίαση των διατάξεων για την πολυϊδιοκτησία από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη αποδεικνύεται αδιαμφισβήτητα. Αποδεικνύεται από την απόφαση της ΕΕΑ. Αποδεικνύεται από τη στάση του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και των εμπλεκόμενων προσώπων που αντί να προβούν σε νομικές ενέργειες με επιχειρήματα για τη δήθεν καθαρότητά τους, πέρασαν αμέσως στην αρένα του εθνικού διχασμού με απειλές, εκβιασμούς και ψέματα κατά πάντων. Αλλά κυρίως αποδεικνύεται από την ίδια την κυβέρνηση που με θεσμική εκτροπή, σε λιγότερο από 24 ώρες, άλλαξε τον νόμο και τις ποινές γιατί ήταν ο μόνος τρόπος για να μην αποβληθούν από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη. Ολοι οι Ελληνες ξέρουν την αλήθεια: Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη παρανόμησαν και πρέπει να υποβιβαστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Και αυτό θα τους συνοδεύει πάντοτε ως μαύρη κηλίδα στην ιστορία τους».

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Αχμέντ Χασάν με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα. Μάλιστα, στη συμφωνία για τον Αιγύπτιο επιθετικό υπάρχει οψιόν αγοράς που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Ο Χασάν αποτέλεσε επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να καλύψει το κενό του Γκερέρο, που όπως φαίνεται οδεύει προς την Ισπανία, καθώς ο Ισπανός στράικερ συνεχίζει να είναι στο στόχαστρο της Λεγκανές. Ο  Ποντένσε από χθες βρίσκεται στην Αγγλία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γουλβς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή