Με «Παπ» στη Λιβαδειά

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σπεύδε… ταχέως» είναι το σύνθημα της εθνικής ομάδας μπάσκετ, η οποία συνέτριψε και τη Ρουμανία, στο Βουκουρέστι (92-60) στον δεύτερο αγώνα της προκριματικής φάσης του 33ου Ευρωμπάσκετ, ενώ θα υποδεχθεί, μεθαύριο, στο κλειστό γήπεδο της Λιβαδειάς, τη Δανία και θα ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο των επίσημων υποχρεώσεών της. O Γιάννης Ιωαννίδης επανεκάλεσε, χθες, στην Εθνική και τον Δημήτρη Παπανικολάου, που ξεπέρασε το πρόβλημα με τη χειρουργική επέμβαση στα δόντια του.

Στο Βουκουρέστι, η Εθνική έτυχε της θερμής συμπαράστασης των Ελλήνων φοιτητών και ο Ιωαννίδης, γνώρισε την αποθέωση. Επίσης εξήρε τη διάθεση όλων των παικτών του για να συνεχίσουν να… ανταγωνίζονται τους ίδιους τους εαυτούς τους και ανεξαρτήτως της δυναμικότητας του εκάστοτε αντιπάλου, να βελτιώνονται συνεχώς, ύστερα από την πρώτη εβδομάδα της συνεργασίας τους.

«Το μοναδικό άγχος μου είναι ότι δεν ελέγχω την ομάδα και «ζούμε» μαζί καθημερινά για να λύνουμε από κοινού κάθε πρόβλημα. Είμαστε στον σωστό δρόμο, από κάθε άποψη» υπογράμμισε ο εθνικός προπονητής που αναχωρεί, το πρωί, μαζί με την αποστολή της Εθνικής για τη Λιβαδειά.

«Ναι, ήταν λάθος η αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος», λέει ο βοηθός προπονητής του Ολυμπιακού (πρωταθλητριών) Θοδωρής Βλάχος. Για να συμπληρώσει ο διεθνής Γιώργος Ψύχος: «Δεν είχαμε αγώνες, γι’ αυτό δεν είχαμε ρυθμό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή