Βανέσα Μπράιαντ: Εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω

Βανέσα Μπράιαντ: Εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης του κόρης, Τζιάνα, έχει συγκινήσει τους φίλους του μπάσκετ κι όχι μόνον αυτούς, ανά τον πλανήτη, που παρακολουθούν το πένθος της οικογένειας του αδικοχαμένου μπασκετμπολίστα. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η σύζυγος του Κόμπι, Βανέσα, βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τα τρία παιδιά της.

Στην πρώτη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά το τραγικό δυστύχημα, αποχαιρετά τον άνδρα της και τη δευτερότοκη κόρη της, ραγίζοντας καρδιές.

Η 37χρονη ευχαριστεί όσους στηρίζουν την οικογένειά της και εξομολογείται μεταξύ άλλων: «Είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του λατρεμένου μου συζύγου και καταπληκτικού πατέρα των τεσσάρων παιδιών μας και της πανέμορφης και γλυκιάς μου κόρης Τζιάνα. Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψω τον πόνο που αισθανόμαστε. Δεν είμαι σίγουρη τι μας επιφυλάσσει η ζωή, αλλά είναι αδύνατον να φανταστώ τη ζωή χωρίς αυτούς. Ωστόσο, ξυπνάμε κάθε μέρα και προσπαθούμε να συνεχίσουμε γιατί ο Κόμπι και η “Τζίτζι” φωτίζουν για εμάς τον δρόμο. Η αγάπη μας για αυτούς είναι ατελείωτη, εύχομαι μόνο να μπορούσα να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω και να τους έχω εδώ μαζί μας για πάντα».

Ημερομηνία για την κηδεία του Κόμπι και της Τζιάνα δεν έχει οριστεί ακόμη, όμως όπως δήλωσε ο δήμαρχος του Λος Αντζελες, αναμένεται να διεξαχθεί στο Κολοσσαίο της πόλης, που χωράει 80.000 ανθρώπους. Οι πληροφορίες παρ’ όλα αυτά αναφέρουν πως θα γίνουν δύο κηδείες, η μία σε στενό οικογενειακό κύκλο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή