«Γολγοθάς» επτά αγώνων περιμένει την AEK

«Γολγοθάς» επτά αγώνων περιμένει την AEK

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H διατήρηση της AEK στην κορυφή δεν ήταν έκπληξη, λόγω της αδυναμίας του Ακράτητου, οπότε ήταν λογικό να μην ακουστούν κορώνες ενθουσιασμού στη N. Φιλαδέλφεια. H διαφορά κλάσης ήταν φανερή και παρά το στείρο α΄ ημίχρονο, όλοι περίμεναν ότι θα αρκούσε η άνοδος κάποιων ποδοσφαιριστών για να έλθει η νίκη, όπερ και εγένετο, με μπροστάρηδες τους Ζαγοράκη και Νικολαΐδη. Αυτό έχει αποδειχθεί όπλο κι άλλες φορές. Οταν δεν υπάρχει καλή απόδοση συνολικά, η AEK έχει παίκτες πρώτης κλάσης που κάνουν τη διαφορά. Πότε ο Τσάρτας, πότε ο Νικολαΐδης, πότε οι Ζαγοράκης, Λάκης, Κασάπης έχουν τον τρόπο να βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά, με μόνη δυσάρεστη επισήμανση ότι πίσω τους δεν υπάρχουν αντίστοιχες λύσεις. Το βάθος του πάγκου δεν είναι τόσο μεγάλο όσο θα έπρεπε για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό κάτω από αντίξοες συνθήκες και αυτό σε βάθος χρόνου, ίσως αποδειχθεί η «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας.

Μετά το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αγ. Νικόλαο, ακολουθεί ένα μπαράζ δύσκολων αγώνων. Τα τρία επόμενα παιχνίδια είναι συνεχόμενα εκτός έδρας (Παναχαϊκή, Λίτεξ, Πανιώνιος) και μετά μια επικίνδυνη παρένθεση με εντός έδρας ματς κόντρα στον Αρη, ακολουθούν τα ντέρμπι με Ηρακλή (εκτός), Ολυμπιακό (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός). Εκεί θα κριθούν πολλά, με μόνη ανάσα τη διακοπή του πρωταθλήματος για περίπου ένα μήνα, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Αρη. Το θέμα είναι να μπορέσει η ομάδα να πάρει ανάσες όχι μόνον αγωνιστικές, αλλά και μεταγραφικές…

Β Τσάρτας και Χιώτης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και τη θεραπεία, ελπίζοντας ότι θα προλάβουν τον αγώνα της Πάτρας.

Β Εφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ άσκησε χθες ο Ολυμπιακός, κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή με την οποία ο Ζε Ελίας τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 5 αγωνιστικών. H υπόθεση θα εκδικασθεί αύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή