«Χτυπούν» αλύπητα τον Μπαρτέζ

«Χτυπούν» αλύπητα τον Μπαρτέζ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Αλεξ Φέργκιουσον να συμπεριφέρθηκε σαν… σερ και να μην αναφέρθηκε ονομαστικά στον Φαμπιέν Μπαρτέζ, αναφορικά με την τέταρτη ήττα της Μάντσεστερ στην Πρέμιερσιπ (από την Αρσεναλ με 3-1), την οποία χαρακτήρισε «απόλυτη καταστροφή», δεν έπραξαν όμως το ίδιο και τα βρετανικά ταμπλόιντ. O διεθνής Γάλλος τερματοφύλακας έγινε πρώτο θέμα στις περισσότερες εφημερίδες, δεχόμενος αρνητικές κριτικές, με πιο χαρακτηριστική αυτή της εφημερίδας Evening Standard, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Τώρα, εάν είσαι ουδέτερος, ήταν πιθανό να παρακολούθησες τις δύο γκάφες του Μπαρτέζ, η φάτσα του οποίου μοιάζει με λυπημένο κλόουν στην καλύτερη των περιπτώσεων και να νιώσεις συμπάθεια για κάποιον που έσωσε νωρίτερα τη Γιουνάιτεντ σε τρεις περιπτώσεις. Παρόλα αυτά, είναι ανεπίτρεπτο για έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, να έχει τέτοιες τάσεις αυτοκαταστροφής». Την ίδια ώρα δύο συμπαίκτες του στην εθνική Γαλλίας και αντίπαλοί του στον αγώνα του «Χάιμπουρι», έσπευσαν να τον υπερασπιστούν. «O Μπαρτέζ έκανε περισσότερες σωτήριες επεμβάσεις από λάθη», υποστήριξε ο Βιεϊρά, ενώ ο σκόρερ των δύο τερμάτων της Αρσεναλ, Τιερί Ανρί, τόνισε: «Ημουν ευτυχισμένος, αλλά ο Φαμπιέν είναι φίλος μου. Λυπήθηκα γι’ αυτόν».

Β Μερικές δεκάδες χιλιόμετρα δυτικά, στο Λίβερπουλ, τα πανηγύρια δίνουν και παίρνουν. Οι «Ρεντς» νίκησαν με 1-0 τη Σάντερλαντ στο «Ανφιλντ» και έμειναν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ζεράρ Ουγιέ έδωσε χθες την πρώτη του συνέντευξη, μετά την περιπέτεια της υγείας του, στην οποία έπλεξε το εγκώμιο του βοηθού του και αντικαταστάτη σε αυτό το χρονικό διάστημα, Φιλ Τόμπσον, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στους παίκτες λέγοντας: «Η απόδοση της ομάδας ωφέλησε τα μέγιστα στην πορεία της υγείας μου και μπορώ να πω ότι ο ρόλος της ήταν καταλυτικός…».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΟΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, θα ορίσει σήμερα κανονικά τους διαιτητές όλων των εθνικών πρωταθλημάτων και θα τους κοινοποιήσει τους αγώνες που θα διευθύνουν, ενώ η ΕΣΑΚΕ έχει καλέσει σήμερα 30 διαιτητές για να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια και να προχωρήσει σε «δικούς» της ορισμούς, με 3 διαιτητές σε κάθε παιχνίδι, όπως συμβαίνει στην Ευρωλίγκα!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή