Ολυμπιακός: Λαμία και στο βάθος Αρσεναλ

Ολυμπιακός: Λαμία και στο βάθος Αρσεναλ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχοντας πλέον διαφορά δύο βαθμών από τον διώκτη του, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο και στην ευρωπαϊκή πρόκληση στα τέλη του μήνα απέναντι στην Αρσεναλ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπως ήταν φυσικό αντιμετωπίστηκε θετικά από τους «ερυθρόλευκους», αλλά μέχρι εκεί, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και εντός και εκτός γηπέδων. Πλέον σειρά παίρνουν η Λαμία αλλά και οι «κανονιέρηδες» του Λονδίνου. Μάλιστα, χθες, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που θα υπολογίζει για τα δύο ματς με την Αρσεναλ (20 και 27/2). Σε αυτή βρίσκονται οι Φορτούνης, Σουντανί και Μπα που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αντίστοιχη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός έμειναν οι τρεις μεταγραφές του Ιανουαρίου (Χασάν, Μορ, Καφού), καθώς και οι Χριστοδουλόπουλος και Μπρούνο. Αναλυτικά η λίστα είναι: Σα, Αλέν, Ομάρ, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Λοβέρα, Ρατζέλοβιτς, Σουντανί και Ελ Αραμπί.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (18.00) στη Λαμία την τοπική ομάδα, στο πρώτο από τα δύο ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» πήρε στην αποστολή παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά και τους νεοαποκτηθέντες.

• Το ερχόμενο Σάββατο 8/2 και στις 14.00 θα τελεστεί στο «Καραϊσκάκη» το μνημόσυνο για τα θύματα της θύρας 7.

• Από σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αρσεναλ (20/2). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή