Παναθηναϊκός: Θέλει το Κύπελλο, πάει για το αποτέλεσμα

Παναθηναϊκός: Θέλει το Κύπελλο, πάει για το αποτέλεσμα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πτήση πάνω από τον… Λευκό Πύργο θα επιχειρήσει απόψε ο Παναθηναϊκός για να μείνει «ζωντανός» στο Κύπελλο, μια διοργάνωση που του δίνει παραπάνω ευκαιρίες για διάκριση απ’ όσο το πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» είναι σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο μήνα, μετρούν ένα μεγάλο σερί έξι νικών και έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι μπορούν να κοιτάξουν κατάματα τον ΠΑΟΚ, όπως το έκαναν, άλλωστε, την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ, όπου τον νίκησαν 2-0 για το πρωτάθλημα και τον γκρέμισαν από την κορυφή.

Κατά τον Γιώργο Δώνη, φαβορί παραμένει ο νταμπλούχος κι ας είναι η ομάδα του πολύ φορμαρισμένη. Ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει τους τρεις τελευταίους τίτλους στο Κύπελλο, έχει μεγαλύτερη ποιότητα, μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο του και παίζοντας στην έδρα του απόψε, έχει την ευκαιρία να αναζητήσει το αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει να πατήσει καλύτερα στα πόδια του. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι πολύ πιο διψασμένος, έχει τεράστιο κίνητρο και θα ψάξει απόψε ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες ενόψει της ρεβάνς την άλλη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Πέρα από τη δυναμική του ΠΑΟΚ ειδικά στην έδρα του, πρόσθετο πρόβλημα για τον Δώνη είναι η διαχείριση της κόπωσης. Οι επιτυχίες τον έχουν υποχρεώσει να διατηρήσει σε συνεχόμενα παιχνίδια για ένα μήνα ένα σταθερό κορμό στην ενδεκάδα, με πολύ λίγες αλλαγές προσώπων, κερδίζοντας σε σταθερότητα αλλά χάνοντας σε φρεσκάδα. Πήρε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες και δύσκολα θα κάνει τις αλλαγές που συνηθίζονται στο Κύπελλο, εκτός κι αν προκύψουν αναγκαστικά όπως με την περίπτωση του Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει ένα πρόβλημα στη γάμπα και θα παίξει μόνο αν νιώσει καλύτερα, όπως και ο Νάγκι ο οποίος έχει ένα αιμάτωμα στον μηρό από το πάτημα του Γιαννούλη. Αν ο Κουρμπέλης δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει, τη θέση του θα την πάρει ο Ανουάρ, ενώ εάν χρειαστεί, αντικαταστάτης του Ούγγρου θα είναι ο Μπουζούκης.

Λόγω της σημασίας του αγώνα, στην αποστολή μετέχουν 23 παίκτες και όχι μόνο 18 ή 20, όπως συνηθίζεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή