«Υποψιασμένη» η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

«Υποψιασμένη» η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να τελειώσει τη δουλειά από σήμερα θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό. Η Ενωση έχει ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το πρώτο από τα δύο ματς που θα κρίνουν ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με στόχο να επιστρέψει με το αποτέλεσμα εκείνο που θα κάνει πιο εύκολη την αποστολή της στη ρεβάνς. Αλλωστε, είναι δεδομένο ότι για την ΑΕΚ, η κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου είναι ο βασικός πλέον στόχος για τη φετινή σεζόν, από τη στιγμή που έχει χαθεί η επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα δώσει ανάσες, καθώς ο Ιταλός τεχνικός ετοιμάζει εκτεταμένο ροτέισον από τη στιγμή που ακολουθεί την Κυριακή το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην αποστολή βρίσκονται ο Βράνιες και ο Κλωναρίδης, αλλά ο Καρέρα δεν έχει αποφασίσει αν θα τους ξεκινήσει από την αρχή. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τραυματίας Ολιβέιρα, που πάντως εδώ και καιρό έχει χάσει τον βασικό του ρόλο στην ομάδα. Επίσης, εκτός αποστολής είναι και οι Μπάρκας, Λόπες (ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό), Παουλίνιο για αγωνιστικούς λόγους. Τέλος, ο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κρίτσιτσιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Λιβάια, Αραούχο, Χριστόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι στο Αγρίνιο δεν ταξίδεψε ούτε ο Γιώργος Γιακουμάκης, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετακομίσει στο Ισραήλ, όπως συνέβη και με τον Σιμάο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή