Βόλεϊ: O Φοίνικας άφησε εκτός φάιναλ φορ τον ΠΑΟ

Βόλεϊ: O Φοίνικας άφησε εκτός φάιναλ φορ τον ΠΑΟ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Φοίνικας Σύρου με πρωταγωνιστές τον Πέπε Γκονζάλες και τον Ζίγκα Στερν νίκησε στην Ερμούπολη τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ (25-23, 25-22, 23-25, 25-22) και προκρίθηκε για έκτη φορά στην ιστορία του στους «τέσσερις» του Κυπέλλου Ελλάδος στους άνδρες. Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Κηφισιά υπερίσχυσε εκτός έδρας του Ηρακλή με 3-0 (25-23, 25-21, 26-24). Στο Κύπελλο ανδρών την πρόκριση για τους «τέσσερις» του θεσμού πήραν ο Φοίνικας Σύρου και η Κηφισιά.

Μεγάλη πρόκριση

Στους «οκτώ» του Τσάλεντζ Καπ των γυναικών προκρίθηκε ο Ολυμπιακός που νίκησε τη Γενισέι Κράσνογιαρσκ με 3-1 (25-21, 25-17, 23-25, 26-24). Τα κορίτσια του Ολυμπιακού μπήκαν δυνατά στο πρώτο σετ και παρά τα προβλήματα στην υποδοχή κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0. Στο δεύτερο, οι «ερυθρόλευκες» ήταν οι αδιαφιλονίκητες πρωταγωνίστριες, και μαζί με το σετ πήραν και την πρόκριση για τους «οκτώ» του θεσμού.

Στη συνέχεια, ο προπονητής της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δοκίμασε νέα σχήματα και οι φιλοξενούμενες βρήκαν την ευκαιρία για να μειώσουν σε 1-2. Στο τέταρτο σετ, οι «Πειραιώτισσες», έστω και δύσκολα, υπερίσχυσαν με 26-24. Στους «οκτώ» θα βρουν απέναντί τους τη νικήτρια της αναμέτρησης Κάμνικ Σλοβενίας – Σουϊτέλσκι Μπεκεσκάμπα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή