Νέος γύρος «πολέμου» για Ολυμπιακό – ΠΑΟΚ

Νέος γύρος «πολέμου» για Ολυμπιακό – ΠΑΟΚ

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σειρά ανακοινώσεων και διαρροών συνεχίστηκε ο χαρτοπόλεμος μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, με σφοδρότητα που ξεπερνά τα συνηθισμένα όρια μιας διαμάχης με καθαρά ποδοσφαιρικό χαρακτήρα. Η πρώτη ανακοίνωση ήλθε από τον Ολυμπιακό και ήταν πολύ επικριτική:

«Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός παραληρηματικού μονολόγου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ιδιοκτησίας της. Πρόκειται για ένα σχέδιο κατ’ αρχάς δημιουργίας υποτιθέμενων πολιτικών, εθνικών και αθλητικών “αντιπάλων” των ευρύτερων συμφερόντων Σαββίδη και απόπειρας ηθικής εξόντωσής τους με τερατώδη ψέματα, γελοία μυθεύματα και σενάρια για συναντήσεις, –που ποτέ δεν έγιναν–, στελεχών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τρίτους. Ολα αυτά ως επικοινωνιακό αντιστάθμισμα στο αδιέξοδό τους και στον αντίκτυπο που προκάλεσε στην κοινή γνώμη η απόφαση της ΕΕΑ, η οποία διαπίστωσε τις απίστευτες παρανομίες της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ακολουθεί ποτέ τους παραληρηματικούς διαλόγους και δεν θα συμμετέχει σε επικοινωνιακά παιχνίδια, που υποθάλπουν διχασμό και αποπροσανατολισμό. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απευθύνεται θεσμικά, όπου προβλέπεται.

Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός και στελέχη της έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές κατά των μισαλλόδοξων φερέφωνων της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ καθώς και όλων όσοι τους συνδράμουν σε έναν αγώνα ευτελισμού των θεσμών, που αποσκοπεί στη μη αποκάλυψη των παρανομιών τους. Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι νομίζουν, ότι με αυτό τον τρόπο ασκείται πίεση σ’ αυτούς που καλούνται να αποφασίσουν για τις παρανομίες τους. Η πολυϊδιοκτησία απαγορεύεται και αυτό κρίθηκε ήδη με 4-1 και κανένας Ελληνας δεν πιστεύει το αντίθετο, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν απεγνωσμένα γι’ αυτό!!».

Η πρώτη απάντηση του ΠΑΟΚ δόθηκε μέσω μιας διαρροής, με επίκεντρο τη συνάντηση στο δικηγορικό γραφείο του κ. Τζουγανάτου.  «Η συνάντηση που έγινε αλλά τελικά δεν έγινε, όμως εντέλει έγινε αλλά όχι έτσι ακριβώς, δείχνει τη σύγχυση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ» τονίστηκε αρχικά, με μια αναφορά εν συνεχεία για τις σχέσεις Φαραντούρη – Τζουγανάτου: «Για τα mail του Φαραντούρη όσο ήταν νομικός σύμβουλος της ΔΕΠΑ προς συνεργάτες του ζητώντας μετ’ επιτάσεως οι γνωμοδοτήσεις να είναι από τον Τζουγανάτο, θα ασχοληθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας ηλεκτρονικού εγκλήματος; Ενα ακόμη στοιχείο που αποδεικνύει την άρρηκτη σχέση Τζουγανάτου – Φαραντούρη…».

Ακολούθησε μετά και ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλά θα κάνει να αφήσει τους ανθρώπους που νιώθουν ότι θίγονται να απαντήσουν μόνοι τους, γιατί αλλιώς ενισχύει την εικόνα που έχει όλη η Ελλάδα ότι ενεργούν ως υπάλληλοί της. Από αυτό εξαιρούνται ο κ. Τζουγανάτος και η ανεξάρτητη γνωμοδότησή του, γιατί όπως αποδεικνύουν τα κάτωθι έγγραφα, όντως έχει επίσημη συνεργασία με την εταιρεία ΑΡΓΟΣ Α.Ε. του κ. Μαρινάκη. Εμείς, τα φερέφωνα του “Ρώσου”, “φιλοξενούμενου” ιδιοκτήτη, σας ενημερώνουμε ακόμη μία φορά, ότι δεν θα βρεθεί σε αυτή την περίπτωση δικαστήριο να ξεχάσει να σας δικάσει, εσάς τους μεγαλόψυχους, ενωτικούς Ελληνες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή