Δόθηκαν οι εγγυήσεις που ζητούσαν οι ΗΣΑΠ

Δόθηκαν οι εγγυήσεις που ζητούσαν οι ΗΣΑΠ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελικώς, τα τρένα θα φύγουν αύριο από το Νέο Φάληρο με προορισμό το Ολυμπιακό Στάδιο. Θα μεταφέρουν μόνον οπαδούς του Ολυμπιακού, καθώς οι φίλοι των φιλοξενούμενου (στο αυριανό ντέρμπι του πρωταθλήματος) Παναθηναϊκού θα μεταβούν στο OAKA με πούλμαν. H λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει δόθηκε χθες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία δέχθηκε να καταβάλει η ίδια, αντί της ΕΠΑΕ, την εγγυητική επιστολή που ζητούσαν οι ΗΣΑΠ. H πειραϊκή ΠΑΕ κατάφερε, έπειτα από μεσολάβηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Κουράκη να μειωθεί στο μισό το ύψος της εγγύησης, δηλαδή από 100 σε 50 εκατομμύρια δραχμές.

«Το θέμα λύθηκε και τα τρένα θα κυκλοφορήσουν κανονικά το Σάββατο. Από την πλευρά μας δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις και αυτό το είδαν θετικά τόσο οι εκπρόσωποι των ΗΣΑΠ όσο και οι υπουργοί Μεταφορών και Αθλητισμού», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ Θάνασης Κανελλόπουλος, ο οποίος είχε χθες διαδοχικές τηλεφωνικές επαφές με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΗΣΑΠ κ. Μανιάτη και τον υφυπουργό Αθλητισμού, τους οποίους διαβεβαίωσε πως όλα θα κυλήσουν ομαλά. «Εμείς ζητήσαμε από τις δύο ΠΑΕ να εκδώσουν ανακοίνωση με την οποία να ζητούν από τους φιλάθλους τους να σεβαστούν τη δημόσια περιουσία και αυτό ικανοποίησε τον κ. Μανιάτη», κατέληξε ο κ. Κανελλόπουλος.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Κουράκης υπέγραψε χθες την απόφαση για την εξόφληση των υπολοίπων από τις τακτικές επιχορηγήσεις για το 2001.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή