Ιντερ και Λάτσιο ξανακάνουν ανταγωνιστικό το Καμπιονάτο

Ιντερ και Λάτσιο ξανακάνουν ανταγωνιστικό το Καμπιονάτο

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο καλύτερο Καμπιονάτο των τελευταίων ετών εξελίσσεται το φετινό ιταλικό πρωτάθλημα, αφού η Βερόνα έβαλε το Σάββατο φωτιά στο ρετιρέ του πίνακα με τη νίκη της επί της Γιουβέντους, και η Ιντερ έπιασε κορυφή με τη νίκη-ανατροπή στο ντέρμπι με τη Μίλαν.

Η Γιουβέντους προηγήθηκε στο Μπεντεγκόντι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά δύο γκολ μέσα σε 10 λεπτά ανέτρεψαν το σκορ υπέρ της γηπεδούχου Ελλάς, χαρίζοντάς της τη νίκη με 2-1 και δίνοντας την ευκαιρία στην Ιντερ να πιάσει τη «Μεγάλη Κυρία» στην κορυφή προχθές αν νικούσε στο «Ντέρμπι ντελα Μαντονίνα».

Τα πράγματα έδειχναν… σκούρα στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, καθώς ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έφτιαξε το πρώτο γκολ και σκόραρε το δεύτερο, δίνοντας στους «ροσονέρι» προβάδισμα με 2-0 στο ημίχρονο. Κι όμως, στην επανάληψη η Ιντερ πετούσε φλόγες και σκόραρε τέσσερις φορές, με γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο, για να επικρατήσει με 4-2 και να περάσει πρώτη στη βαθμολογία με διαφορά τερμάτων από τη Γιουβέντους.

Δεν είναι όμως μόνες τους οι δύο ομάδες του ιταλικού Βορρά: Εναν βαθμό κάτω από την κορυφή βρίσκεται πλέον η Λάτσιο, μετά την εκτός έδρας νίκη της με 1-0 επί της Πάρμα. Ετσι, η φετινή Σέριε Α είναι μια ανοικτή κούρσα για τρεις που μοιάζει να ξεκινάει τώρα.

Ανοικτή είναι και η κούρσα στην Μπουντεσλίγκα, αφού η Λειψία απέσπασε 0-0 στο Μόναχο από την Μπάγερν μένοντας έναν βαθμό πίσω της, ενώ η Γκλάντμπαχ, που είναι τρεις βαθμούς πίσω από τη Λειψία, δεν έπαιξε με την Κολωνία λόγω κακοκαιρίας.

Στην Ισπανία Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δούλεψαν σκληρά για να συνεχίσουν με νίκες: Η Ρεάλ 4-1 νίκησε εκτός έδρας την Οσασούνα ενώ είχε βρεθεί να χάνει, και η Μπάρτσα επικράτησε 3-2 στη Σεβίλλη της γηπεδούχου Μπέτις. Ετσι παρέμεινε το προβάδισμα των τριών βαθμών που έχει η Ρεάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή