Το Κύπελλο στην… άκρη για την ΑΕΚ

Το Κύπελλο στην… άκρη για την ΑΕΚ

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βλέμμα της μακριά από το Κύπελλο κρατάει ακόμα η ΑΕΚ, αφού ο δικός της προημιτελικός, κόντρα στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, έχει οριστεί για την επόμενη εβδομάδα. Στον προγραμματισμό της Ενωσης υπάρχει μόνο ο κυριακάτικος αγώνας με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έδρα στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» παραδοσιακά δυσκολεύονται.

Η τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ 1 μπορεί να είναι κλειδωμένη από τον «Δικέφαλο», αλλά ενόψει των πλέι οφ θέλει όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορεί, προκειμένου και να μείνει σε επαφή με τις δύο πρώτες θέσεις, αλλά και να απομακρυνθεί όσο γίνεται από τους διώκτες του.

Ο Μάσιμο Καρέρα από χθες υπολογίζει ακόμη δύο παίκτες για τη δύσκολη συνέχεια: τους Παουλίνιο και Γιακουμάκη. Τόσο ο Πορτογάλος δεξιός αμυντικός όσο και ο Ελληνας επιθετικός επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, σε αντίθεση με τους Ολιβέιρα και Τσιγκρίνσκι, οι οποίοι έκαναν ατομικό και θεραπεία, αντίστοιχα.

Ο Ολιβέιρα μπορεί να ανέβασε ένταση στο πρόγραμμά του, αλλά δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος ώστε να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους. Στόχος είναι να δώσει το «παρών» στον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό και αυτό θα συμβεί μόνο εάν στις επόμενες προπονήσεις δεν νιώσει απολύτως καμία ενόχληση στους κοιλιακούς. 

Οι παίκτες της ΑΕΚ χθες είχαν διπλή προπόνηση. Αμυντικοί και επιθετικοί γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ στις 10 και 11 το πρωί και όλοι μαζί το απόγευμα στις 6. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι.

• Τυπικό θέμα λίγων ημερών είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ζίγκα Λάτσι. Αναμένεται το τελικό οκέι από τη FIFA, καθώς ο παίκτης δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

• Εκδικάστηκε χθες η έφεση που κατέθεσε η ΑΕΚ για να πέσει η ποινή της τιμωρίας της (δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 77.500 ευρώ πρόστιμο). Μέχρι σήμερα υπάρχει διορία να κατατεθούν υπομνήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή