Από τη Σούπερ Λιγκ στην… Αρσεναλ

Από τη Σούπερ Λιγκ στην… Αρσεναλ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έντονη αντίδραση των ανθρώπων του Ολυμπιακού προκάλεσε η απόφαση για αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα της εκδίκασης για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης, από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» τόνισαν ότι η αναβολή θα έχει επιπτώσεις στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, καθώς αν υπάρξει καθυστέρηση στην έκδοση των οριστικών αποφάσεων δεν θα μπορέσει να επικυρωθεί η βαθμολογία ενόψει των πλέι οφ.

Παράλληλα, οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού επισήμαναν πως θα προχωρήσουν άμεσα σε καταγγελία με αφορμή την προσφυγή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης στο διοικητικό εφετείο κατά του κύρους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και του πορίσματός του. Και αυτό, διότι βάσει των κανονισμών καμία ΠΑΕ δεν έχει δικαίωμα να απευθυνθεί στα πολιτικά δικαστήρια.

Από κει και πέρα, το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Αρσεναλ στο «Καραϊσκάκη» για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε την Κυριακή στο Λονδίνο και είδε τους «κανονιέρηδες» να νικούν με 4-0 τη Νιούκαστλ για το πρωτάθλημα και σίγουρα το φορμάρισμά τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είναι καλό… νέο. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται στο 4-3-3, όπως και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ραντεβού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή