Τσάμπιονς Λιγκ: «Πάρτι» της Μπάγερν στο Λονδίνο, προβάδισμα η Μπαρτσελόνα

Τσάμπιονς Λιγκ: «Πάρτι» της Μπάγερν στο Λονδίνο, προβάδισμα η Μπαρτσελόνα

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπαρτσελόνα και Μπάγερν πήραν σαφές προβάδισμα χθες για είσοδο στην οκτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπλαουγκράνα» απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Νάπολι και οι Βαυαροί πέτυχαν ευρεία νίκη με 3-0 επί της Τσέλσι στο Λονδίνο.

Στην Ιταλία, ο Ντρις Μέρτενς έδωσε προβάδισμα στη Νάπολι με υπέροχο τέρμα στο 30΄, αλλά ο Αντουάν Γκριζμάν ισοφάρισε στο 57΄.

Στην Αγγλία, η Μπάγερν είχε τον Σερζ Γκνάμπρι να σκοράρει στο 51΄ και στο 54΄, πριν κλείσει το σκορ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 76΄.

Πριν από τον αγώνα, οι οπαδοί της Μπάγερν είχαν φροντίσει να κάνουν τη νύχτα… μέρα στο Λονδίνο, ερχόμενοι για δεύτερη φορά φέτος στην πόλη όπου το 2013 είχαν πανηγυρίσει το τελευταίο Τσάμπιονς Λιγκ των Βαυαρών. Μάλιστα, λίγες εβδομάδες μετά τη νίκη στον τελικό τότε επί της Ντόρτμουντ, ιδρύθηκε και ο σύνδεσμος οπαδών της Μπάγερν «Κόκκινοι Δράκοι Λονδίνου», που χθες το απόγευμα πρωτοστάτησε στην πορεία των οπαδών της βαυαρικής ομάδας με πανό και καπνογόνα προς το Στάμφορντ Μπριτζ.

Απόψε υπάρχει όμως ένα ακόμη μεγαλύτερο παιχνίδι, αυτό της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Σίτι στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ είναι σε κακό φεγγάρι, με έναν βαθμό στα τελευταία δύο ματς στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όπου έπεσε από την κορυφή, και έχει και το κλάσικο με την Μπαρτσελόνα την Κυριακή. Επίσης, έχασε και τον τραυματία Εντέν Αζάρ. Η Σίτι θα δώσει τον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα μετά την ανακοίνωση του διετούς αποκλεισμού της από το καλοκαίρι, προσθέτοντας λίγο ακόμη αλατοπίπερο στον αγώνα του Μπερναμπέου.

Η άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, αυτή μεταξύ της Λιόν και της Γιουβέντους, έχει πάρει πλέον άλλη διάσταση εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη βόρεια Ιταλία, όπου εδρεύει η «Μεγάλη Κυρία». Ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά και οι φίλοι της ιταλικής ομάδας θα συνοδεύσουν την πρωταθλήτρια της Σέριε Α στη γαλλική πόλη, αν και εκεί υπάρχει διάχυτη ανησυχία για την έλευση των Ιταλών.

Χθες έγινε γνωστό ότι τουλάχιστον τέσσερις οπαδοί της Βαλένθια, που την περασμένη εβδομάδα παρακολούθησαν στο Μιλάνο τον αγώνα της ομάδας τους με την Αταλάντα για το Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίζουν πλέον τις πρώτες ενδείξεις του κορωνοϊού και μένει να εξακριβωθεί αν όντως έχουν νοσήσει από τον COVID-19.

Οι αγώνες της Πέμπτης για το Γιουρόπα Λιγκ (Ιντερ – Λουντογκόρετς) και του Σαββατοκύριακου για τη Σέριε Α στη βόρεια Ιταλία θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Η ιταλική ομοσπονδία προτίθεται να δώσει για μετάδοση από ελεύθερο κανάλι το επερχόμενο ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ιντερ για τη Σέριε Α, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ώστε να αποφευχθεί η μεγάλη συγκέντρωση ανθρώπων σε μπαρ και καφετέριες για την παρακολούθηση του αγώνα από το συνδρομητικό δίκτυο που έχει τα δικαιώματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή