Κύπελλο Ελλάδας: Νέο ραντεβού, άλλα δεδομένα

Κύπελλο Ελλάδας: Νέο ραντεβού, άλλα δεδομένα

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από δέκα μέρες, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα βρεθούν ξανά απόψε (21.30) στο γήπεδο της Τούμπας, αυτή τη φορά για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με στόχο το εισιτήριο που θα τους στείλει στον τελικό, ο «Δικέφαλος» και οι «ερυθρόλευκοι» θα τεστάρουν ακόμα ένα βράδυ φέτος τις δυνάμεις τους, έχοντας τον ίδιο σκοπό, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ, που διανύει περίοδο κρίσης, αναζητεί απόψε το αποτέλεσμα εκείνο που θα τον βγάλει από το αγωνιστικό αδιέξοδο, θα διώξει τα σύννεφα πάνω από την Τούμπα και θα τον κρατήσει «ζωντανό» στο κυνήγι ενός τίτλου, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα δείχνει να έχει δυσκολέψει αρκετά. Σε αντίθετη περίπτωση, οι μουρμούρες που ακούγονται για τον Φερέιρα, θα γίνουν φωνές και το μέλλον του Πορτογάλου στη Θεσσαλονίκη μοιάζει δυσοίωνο.

Πάντως τα προβλήματα δεν λείπουν για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Βαρέλα προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, με την ομάδα να έχει ξεμείνει από στόπερ. Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Πέλκας.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός πήγε στη Θεσσαλονίκη πολύ πιο… άνετος από ό,τι είναι ο αντίπαλός του. Οι «ερυθρόλευκοι» που μπαίνουν στα πλέι οφ με το +7, ενώ είναι και στους «16» του Γιουρόπα, ακόμα και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος δεν θα έχουν… κλυδωνισμούς στο εσωτερικό τους. Αντίθετα, αν φύγουν με σκορ πρόκρισης από την Τούμπα, «βυθίζουν» ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ, καθώς του δημιουργούν πρόβλημα και ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής σε ακόμα ένα παιχνίδι τον Κώστα Φορτούνη, παρά τη συγγνώμη που ζήτησε ο Ελληνας μέσος, ενώ ο Σα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και όλα δείχνουν ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα. Επιπλέον, εκτός έμειναν οι Εμρέ Μορ, Καφού, Αλέν και Χριστοδουλόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή