Ο κορωνοϊός χτύπησε και τον Ολυμπιακό

Ο κορωνοϊός χτύπησε και τον Ολυμπιακό

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θύμα του κορωνοϊού, κατά τη διάρκεια της παραμονής του τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία, έπεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δημοσιοποίησε ο ίδιος το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με ανάρτησή του στα social media, τονίζοντας παράλληλα ότι νιώθει καλά και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού συνέστησε να πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιποι πολίτες που έχουν προσβληθεί από τον ιό, ευχόμενος περαστικά σε όλους.

Οπως ήταν φυσικό, η γνωστοποίηση της ασθένειας του κ. Μαρινάκη, σήμανε συναγερμό τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς την περασμένη Παρασκευή είχε βρεθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση της αγγλικής ομάδας –της οποίας είναι επίσης ιδιοκτήτης– με τη Μίλγουολ. Επίσης κινητοποιήθηκαν η Αρσεναλ, από τη στιγμή που στις 27 Φεβρουαρίου ήταν στο «Εμιρέιτς» μαζί με τον Ολυμπιακό, αλλά και η… Γουλβς. 

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα των «ερυθρόλευκων» υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι αρνητικά, καθώς η τελευταία επαφή που είχε με τους παίκτες ο κ. Μαρινάκης ήταν στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση επί της Αρσεναλ. Από τη στιγμή που οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι «καθαροί», δεν επηρεάζεται και η αυριανή αναμέτρηση με τη Γουλβς στο «Καραϊσκάκη» για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, παρά την προσπάθεια που έκαναν οι Αγγλοι για αναβολή του αγώνα. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, η Γουλβς ζήτησε από την UEFA να μη γίνει το παιχνίδι, φοβούμενη ότι μπορεί να έχει προσβληθεί και παίκτης του Ολυμπιακού. Επίσης, όπως διέρρευσε χθες το βράδυ, δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε στους ανθρώπους που ανήκουν στο στενό περιβάλλον του κ. Μαρινάκη.

Από την πλευρά της η Φόρεστ τόνισε πως κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής τού Βαγγέλη Μαρινάκη στο Νότιγχαμ την περασμένη εβδομάδα, εκείνος δεν είχε εκδηλώσει συμπτώματα, ενώ πρόσθεσε ότι έχει ζητήσει και τη συμβολή γιατρών. Οσον αφορά την Αρσεναλ, με ανακοίνωση υπογραμμίστηκε ότι κανένα από τα μέλη του συλλόγου δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα, μετά τον αγώνα της 27ης Φεβρουαρίου.

Οπως είναι ήδη γνωστό, η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να γνωστοποιεί ότι θα είναι περιορισμένος και ο αριθμός των δημοσιογράφων που θα καλύψουν το παιχνίδι. Περίπου 1 εκατ. ευρώ από τα έσοδα των εισιτηρίων θα είναι η απώλεια για την ΠΑΕ.

• Το τελευταίο «αντίο» στον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που «έφυγε» σε ηλικία 91 ετών είπε χθες η «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

• Διευκρινίσεις ως προς την εφαρμογή απαγόρευσης παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις έως τις 22/3 έδωσε με ανακοίνωσή της η ΓΓΑ. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι σε όλους τους αγώνες που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών ανώτατο όριο είναι η παρουσία 60 ατόμων στους αγωνιστικούς χώρους, κλειστών και ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή