Πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν ακύρωση της Premier League

Πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν ακύρωση της Premier League

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον τίτλο που ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια αναμονής είναι πολύ πιθανό να χάσει μέσα από τα χέρια της η Λίβερπουλ. Οι σύλλογοι της Premier League έχουν προγραμματίσει μέσα στις επόμενες μέρες ακόμα μία τηλεδιάσκεψη, προκειμένου να αποφασίσουν νέα παράταση στην επανέναρξη της σεζόν, η οποία αυτή τη στιγμή είχε οριστεί για τις 30 Απριλίου. Ομως σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «The Athletic», πολλές είναι οι ομάδες εκείνες που έχουν αποφασίσει να προτείνουν να ακυρωθεί η σεζόν εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία, κάτι που σημαίνει ότι οι «κόκκινοι» δεν θα αναδειχθούν πρωταθλητές. Οπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, οι σύλλογοι που θέλουν την ακύρωση της φετινής Premier League, υπογραμμίζουν ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να περάσει στο παρασκήνιο και πως δεν έχει χώρο σε έναν κόσμο που θρηνεί χιλιάδες χαμένες ζωές.

«Ναι μεν υπάρχει η Λίβερπουλ που θα είναι η μεγάλη χαμένη, όμως στη γενικότερη εικόνα θα υπάρχουν μόνο κερδισμένοι. Μοιάζουμε με μικρά ανόητα παιδιά που ζητούμε ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως είναι λάθος όλο αυτό…», ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος ομάδας της Premier στο αμερικανικό site.

Πάντως, η πρώτη ομάδα που διαχώρισε επίσημα τη θέση της, είναι η μεγάλη αντίπαλος της Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» με επίσημη τοποθέτησή τους ξεκαθάρισαν πως τάσσονται υπέρ της συνέχισης και της κανονικής ολοκλήρωσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου όποτε κριθεί ότι μπορεί να συμβεί αυτό.

«Ο σύλλογός μας στηρίζει τη συνέχιση και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Αγγλίας και των διοργανώσεων της UEFA», ανέφεραν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή