Αδιέξοδο στο ιταλικό πρωτάθλημα

Αδιέξοδο στο ιταλικό πρωτάθλημα

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προς το παρόν, δεν φαίνεται… όλοι οι δρόμοι να οδηγούν στη Ρώμη, για τη συνέχιση της Σέριε Α στην ιταλική πρωτεύουσα και μόνο, όπως ανέφερε δημοσίευμα της La Repubblica.

H εφημερίδα, που βεβαίως εδρεύει στη Ρώμη, ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι υπάρχει σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την ολοκλήρωση του Καμπιονάτο με τη συγκέντρωση και των 20 συλλόγων στην ιταλική πρωτεύουσα και τη διεξαγωγή όλων των αγωνιστικών που απομένουν ώς την ολοκλήρωση της σεζόν, χωρίς φιλάθλους ή δημοσιογράφους, ούτε καν τη χρήση VAR. Με τον τρόπο αυτό, αναφέρει το δημοσίευμα, οι αποστολές θα είναι… κλεισμένες στα ξενοδοχεία, χωρίς ταξίδια και συναναστροφές με οικείους.

Ωστόσο, η προοπτική αυτή δεν φαίνεται να έχει στήριξη από τους συλλόγους, θεωρούμενη υπερβολική ως λύση, αντί της συνέχισης στις έδρες κάθε ομάδας χωρίς φιλάθλους όμως. Στο μεταξύ, ο Ζοζέ Μουρίνιο έγινε ξανά αντικείμενο αρνητικής δημοσιότητας, και υποχρεώθηκε να παραδεχθεί δημοσίως το σφάλμα του, διότι παρέβη τους περιορισμούς κυκλοφορίας και δραστηριότητας που έχει επιβάλει η βρετανική κυβέρνηση λόγω κορωνοϊού.

Ο προπονητής της Τότεναμ «συνελήφθη» από τους ακοίμητους Αγγλους παπαράτσι να δίνει προπονητικές οδηγίες σε τουλάχιστον τρεις παίκτες του σε πάρκο κοντά στην έδρα της Τότεναμ. Οι φωτογραφίες στον Τύπο έκαναν τον δήμαρχο του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, να πει στο BBC ότι «αν κάποια παιδιά είναι οπαδοί των Σπερς, ή απλώς ποδοσφαιρόφιλοι, και δουν αυτές τις εικόνες, θα πουν, αφού μπορούν να το κάνουν αυτοί, γιατί όχι κι εγώ;».

Η Τότεναμ φέρεται να… μάλωσε τόσο τους παίκτες όσο και τον Πορτογάλο προπονητή, που παραδέχθηκε ότι «οι πράξεις μου δεν συνάδουν με το κυβερνητικό πρωτόκολλο, και πρέπει όλοι να έχουμε επαφή μόνο με μέλη της οικογενείας μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή