ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Φουλάρει» για σέντρα η Πρέμιερ Λιγκ, λέει η Daily Mail

«Φουλάρει» για σέντρα η Πρέμιερ Λιγκ, λέει η Daily Mail

Την επιστροφή σε φουλ ρυθμό προπονήσεων έως το τέλος του επόμενου μήνα, με προοπτική την επανέναρξη των αγώνων τον Ιούνιο, φέρεται να έχει αποφασίσει η Πρέμιερ Λιγκ, σύμφωνα με αποκάλυψη της λονδρέζικης εφημερίδας Daily Mail χθες.

Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει το περιεχόμενο ηλεκτρονικών μηνυμάτων που έχουν σταλεί από τους συλλόγους της μεγάλης κατηγορίας της Αγγλίας στους παίκτες τους, οι οποίοι συνεχίζουν προσωπικά προγράμματα ενδυνάμωσης και διατήρησης σε καλή φυσική κατάσταση. Οι σύλλογοι καλούν τους ποδοσφαιριστές τους να συντομεύσουν τη διάρκεια των προγραμμάτων αυτών, μέχρι τις 4 Μαΐου, διότι έως τα τέλη Μαΐου θα έχουν επανέλθει σε κανονικές προπονήσεις.

Επιπλέον, με βάση την προοπτική της πλήρους αγωνιστικής δράσης στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, οι αγγλικοί σύλλογοι ενημερώνουν τους παίκτες τους ότι θα πρέπει να ακυρώσουν ό,τι σχέδια διακοπών είχαν κάνει για έξοδο από τη χώρα το καλοκαίρι. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι παίκτες καλούνται να είναι μονίμως σε ετοιμότητα για επιστροφή σε ποδοσφαιρική δραστηριότητα εντός 48 ωρών αφότου ενημερωθούν σχετικά.

Λόγω της πυκνής συλλογικής δραστηριότητας που αναμένεται τους επόμενους μήνες, η FIFA εξετάζει την αναστολή του προγράμματος των εθνικών ομάδων για ένα χρόνο.

Ο αντιπρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδίας Βίκτορ Μονταλιάνι δήλωσε ότι τα παράθυρα των αγώνων των εθνικών ομάδων τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο είναι πιθανόν να κλείσουν και αυτά, όπως του Μαρτίου και του Ιουνίου, με επιστροφή στη δράση των εθνικών ομάδων τον Ιούνιο του 2021.