Αντιδράσεις για την επανέναρξη στην Αγγλία

Αντιδράσεις για την επανέναρξη στην Αγγλία

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αντίθεσή τους στην επανεκκίνηση της Πρέμιερ Λιγκ είναι έτοιμοι να διατρανώσουν πολλοί ποδοσφαιριστές του αγγλικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία. Οι παίκτες φοβούνται ότι με τις προπονήσεις και τους αγώνες κινδυνεύουν να κολλήσουν τον ιό για τον οποίον ακριβώς σταμάτησαν οι διοργανώσεις τον Μάρτιο.

Πολλοί αστέρες της Πρέμιερ Λιγκ έχουν ήδη ενημερώσει τους προπονητές τους ότι δεν θέλουν να επιστρέψουν την επόμενη Δευτέρα στις προπονήσεις, και αναμένεται σήμερα και αύριο να το δηλώσουν και στους συλλόγους τους, που επισήμως θα τους καλέσουν να επιστρέψουν. Ετσι, είναι πιθανό πολλοί παίκτες να απόσχουν από την προγραμματισμένη επανέναρξη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ζήτημα υπάρχει και με τον δήμαρχο του Λονδίνου, τον Σαντίκ Καν, ο οποίος αντιτίθεται στην επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ τον Ιούνιο όσον αφορά την πρωτεύουσα της χώρας. «Η Πρέμιερ Λιγκ πρέπει να ξαναρχίσει όταν θα είναι πια ασφαλές κάτι τέτοιο», δήλωσε εκπρόσωπός του.

Η Ιταλία

Αγνωστο παραμένει το μέλλον και στην Ιταλία, καθώς κυβέρνηση και σύλλογοι παραμένουν σε απόσταση σχετικά με την επανέναρξη της Σέριε Α.

Χθες το υπουργείο Υγείας της γειτονικής χώρας δήλωσε απερίφραστα ότι «ένα κρούσμα του ιού να βρεθεί σε σύλλογο και σταματούν όλα».

Η κυβέρνηση προτείνει καραντίνα 15 ημερών σε μια ομάδα μόλις βρεθεί θετικό δείγμα μεταξύ των παικτών της.

«Η καραντίνα θα είναι αυτόματη και όλη η σεζόν σταματάει. Αν δεν σταματήσεις, θα σε σταματήσει ο ίδιος ο ιός», δήλωσε σε ραδιοσταθμό η Σάντρα Τσάμπα, ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Υγείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή